TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
CalExotics Inspire Silikoninen Laajenninsetti var 1

CalExotics Inspire Silikoninen Laajenninsetti

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

74,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

CalExotics Inspire Silikoninen Laajenninsetti on erinomainen valinta, jos haluat totutella joko vaginaaliseen tai anaalipenetraatioon pikkuhiljaa.

Setissä on viisi laajenninta, joiden pituus ja paksuus vaihtelee. Pienin niistä on kutakuinkin sormen kokoinen, kun taas suurin muistuttaa pientä dildoa. Niiden avulla voit harjoitella aivan omaan tahtiisi.

Dilataattorit on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä lääketieteellisestä silikonista. Jokaisen laajentimen pohjassa on rengas, jolla sen hallinta on helppoa. Erityisesti anaalikäytössä on tärkeää, että säilytät otteesi renkaasta koko ajan, jotta laajennin pysyy hallinnassa.

Settiä voi halutessaan käyttää myös lantionpohjan harjoittamiseen. Se soveltuu apuvälineeksi emätinkouristuksesta kärsiville, tai sitä voi käyttää nautinnollisena lisänä esim. esileikkiin.

Lantionpohjaa harjoittamalla nautit seksistä enemmän, hallitset lantionpohjan lihaksia paremmin ja tuotat lisää nautintoa myös kumppanillesi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful