TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Parempaa Seksiä Naisille

Täältä löydät erilaisia tuotteita, jotka johdattavat sinut parempiin seksikokemuksiin. Tutustu anaaliseksiä tai orgasmin saamista helpottaviin tuotteisiin tai kokeile kiihottavia pumppuja, joiden avulla parannat vartalosi eri alueiden tuntoherkkyttä. Mitä paremmin opit tuntemaan oman (tai naispuolisen kumppanisi) vartalon, sitä parempaa seksiä naiselle voit tarjota.

Myydyimmät tuotteet

Miten saada ja tarjota parempaa seksiä naisille?

On seksiä ja sitten on parempaa seksiä naisille

Ota melkein mikä tahansa pornoleffa tai kuuma kohtaus TV:stä. Mies vetää housut alas ja on saman tien kova ja valmis toimintaan. Nainen nostaa hameen helmaa, taivuttaa vartaloaan tarjolle ja sitten jo mennään. Vaan jos ihan rehellisiä ollaan, aika harva seksikohtaaminen oikeassa elämässä seuraa tätä reseptiä. Useimmat naiset (ja myös miehet) kaipaavat esileikkiä, suudelmia, kosketuksia ja lämmön tunnetta, joka saa levitä kaikkialle vartaloon ennen kuin on syytä mennä yhtään pidemmälle. Toki seksiä voi harrastaa vähemmälläkin panostamisella, mutta lopputulos on pääsääntöisesti sen mukainen. Jos haluat tarjota parempaa seksiä naisille, ei pelkkä työntely riitä.

Silloin kun seksin tavoitteena on molemminpuolinen nautinto, ei kohtaamista kannata aloittaa penetraatiosta. Tähän ainoana poikkeuksena on villi, yhteinen kiima, joka saa repimään vaatteet pois päältä ja hyppäämään saman tien toimintaan, mutta kaikesta elämän aikana harrastetusta seksistä näitä kertoja ei todellakaan ole montaa, eikä niitä voi pitää hyvän seksin mittatikkuna. Liian aikaisin aloitettu penetraatio on monesti kivuliasta molemmille osapuolille, sillä nainen tarvitsee aikaa kiihottuakseen ja kostuakseen. Joten mitä sitten pitäisi tehdä? Miten saada ja tarjota parempaa seksiä naisille? Aloitetaan liukastuksesta.

Liukkaus on avainsana

Kun nainen kiihottuu, emätin sekä venyy että pitenee, ja sen seinämistä erittyy luontaista liukastusainetta. Siksi kiihottunut nainen voi vastaanottaa peniksen (tai seksilelun) ilman kipua, vaikka emätin normaalitilassa onkin varsin kompakti. Kiihottumisen aikaansaama liukastuminen on kuitenkin äärimmäisen yksilöllistä, joten joillakin naisilla sitä tapahtuu vain vähän jos ollenkaan, kun taas toisilla kostuminen voi olla hyvinkin runsasta. Kostuminen voi myös vaihdella eri elämäntilanteissa. Pääsääntöisesti seksi tuntuu kuitenkin parhaalta silloin, kun kosteutta on runsaasti, mikä johtaakin meidät näppärästi liukuvoiteeseen.

Markkinoilta löytyy monenlaisia liukuvoiteita, jotka on suunniteltu liukastamaan seksiä. Voisikin sanoa, että liukkari on jokaisen seksiä harrastavan perusväline makuuhuoneen puolella, ja sitä kannattaa ehdottomasti käyttää myös seksilelujen kanssa. On kuitenkin tärkeää valita käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva liukuvoidetyyppi, sillä niissä on monenlaisia eroja. Vesipohjainen liukuvoide, kuten esim. Kaerlig-tuotemerkin luomuliukkari, muistuttaa eniten naisen luontaista kosteutta ja se sopii käytettäväksi kaikenlaisista materiaaleista valmistettujen lelujen kanssa. Silikonipohjainen liukkari puolestaan on mainio valinta yhdyntään, mutta sitä ei voi käyttää silikonista valmistettujen lelujen kanssa. Anaaliseksiin sen sijaan kannattaa valita nimenomaan anaalikäyttöön suunniteltu paksumpi liukuvoide.

Apua parempiin seksikokemuksiin naisille

Seksi voi ilman muuta olla hyvää ilman orgasmiakin, mutta onhan sen saaminen kieltämättä ihanaa. Monille naisille sen saaminen ei kuitenkaan ole välttämättä helppoa, ja löytyypä maailmasta valtava määrä naisia, jotka eivät ole sitä koskaan kokeneet. Onko seksikokemus naiselle parempi jos siihen sisältyy orgasmi tai useampia? Siihen voi vastata vain kyseessä oleva nainen itse, mutta ottaen huomioon, miten paljon tutkittuja hyötyjä orgasmin kokemisesta saa, on sen kokeminen ehdottomasti suosittelemisen arvoista. Siksi voikin sanoa, että orgasmin saamista voi pitää osana parempaa seksiä naisille.

Yksi tapa päästä lähemmäs orgasmia on kiihottavan liukuvoiteen tai orgasmigeelin käyttäminen. Ne kiihdyttävät paikallisverenkiertoa, jolloin klitoris ja vulvan alue muuttuu tavallista tuntoherkemmäksi. Silloin hellimmätkin kosketukset tuntuvat tavallista intensiivisemmiltä, mikä voi hyvinkin tarjota parempia seksikokemuksia naiselle. Toinen keino on kokeilla vaginapumppua, jonka sisälle muodostuu pumpattaessa alipaine. Se kerää verta vulvan alueelle, jolloin tuntoherkkyys paranee väliaikaisesti. Myös erilaisten vibraattorien käyttäminen joko sellaisenaan tai yhdistettynä pumppaukseen tai orgasmigeeliin voi edesauttaa orgasmin saamista. Eli ei muuta kuin kokeilemaan!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful