Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Creature Cocks Dragon Snatch Stroker Itsetyydytin var 1

Creature Cocks Dragon Snatch Stroker Itsetyydytin

44,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kuuluuko fantasiaasi lohikäärmeen surma? Vaihda surma hurmaan ja viettele sen sijaan Creature Cocksin tulta syöksevä traakki! Uskaltaudu lohikäärmeen luolaan ja lähde tutkimaan tämän ainutlaatuisen itsetyydyttimen sisäpinnan teksturoituja saloja. Nystyrähampailla reunustettu lohikäärmeen kita ottaa innokkaasti vastaan kovan sauvasi, ja jokainen työntö sytyttää nautintosi liekit roihuun.

Sisällä odottavat nuput, juomut ja harjanteet saavat sinut viimeistään villiintymään, kun sukellat syvemmälle tiukkaan, tuliseen aukkoon. Säädä alipainetta ja imua haluamallasi tavalla kotelon pohjassa olevalla silikonitulpalla. Jätä tulppa paikalleen, jotta masturbaattori puristuu tiukemmin ympärillesi jokaisen pumppauksen yhteydessä, tai irrota se alipaineen ja imun vapauttamiseksi. Avoin muotoilu tekee pesusta todella helppoa: huuhtele vain vedellä ja anna kuivua itsekseen.

Jos haluat perusteellisemman puhdistuksen, irrota holkki ja pese se erikseen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Anna holkin kuivua kokonaan ennen kuin asetat sen takaisin koteloon.

Syvällä Kielletyn vuoriston sydämessä sijaitsee Lohikäärmeloven piilopaikka. Tällä legendaarisella olennolla sanotaan olevan voimia, joita kuolevaiset eivät voi käsittääkään. Monet rohkeat sankarit ovat uskaltautuneet petollisiin luoliin etsimään myyttisten olentojen kätköjä vain joutuakseen lopulta pelottavan pedon kitaan.

Mutta sinua, urhoollista seikkailijaa, eivät tarinat lannista! Lähdet pelotta vaeltamaan kohti pimeyttä, seuranasi vain horjumaton rohkeus ja vankkumaton päättäväisyys. Kun kiertelet sokkeloisissa käytävissä, tunnet sydämesi sykkivän odotuksesta. Ilmassa tuoksuu rikki, mistä tiedät lähestyväsi oikeaa paikkaa.

Vihdoin saavut vuoren sydämeen, synkkään luolaan, joka kylpee aavemaisessa punaisessa hehkussa. Ja siellä, kiiltävien aarteiden ja lukemattomien rikkauksien keskellä, odottaa itse Lohikäärmelovi. Sen suomut ovat punaiset kuin laava, ja silmät palavat tuonpuoleisesta tulta. Mutta sen sijaan, että lohikäärme raivostuisi tungettelijasta, se katselee sinua uteliaana. Lähestyt varovasti, kuin vastustamattoman voiman vetämänä.

Kun seisot mahtavan olennon edessä, tunnet oudon lämmön virtaavan suonissasi – jonkinlainen alkukantainen energia herää henkiin syvällä sisälläsi. Lohikäärme ojentaa massiivisen kyntensä matalasti muristen ja hivelee sillä rintakehääsi. Pelko ja jännitys kietoutuvat toisiinsa, kun se vetää sinut lähemmäs ja repäisee hetkessä vaatteesi riekaleiksi. Aivan yllättäen se laskee päänsä ja ottaa sinut suuhunsa.

Aluksi vapiset pelosta, koska et tiedä, mikä sinua odottaa. Mutta kun lohikäärmeen kieli lipoo sinua hyväillen ja sen hampaat näykkivät ihoasi, tunnet nousevasi ennen kokemattomalle nautinnon aallonharjalle. Tunteiden pyörteeseen eksyneenä antaudut lohikäärmeen syleilyyn tietäen, että kohtaaminen muuttaa sinut ikuisesti!

TuotemerkkiCreature Cocks
Tuotteen paino (g)559
Kokonaispituus (cm)22
Sisäsyvyys (cm)18.5
Halkaisija (cm)8.7
Sisähalkaisija (cm)1
Joustava sisähalkaisijaKyllä
Ensisijainen materiaaliTPE
Muut materiaalitABS-muovi, Silikoni
VäriPunainen
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU45169
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful