Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Durex Real Feel Pleasure Gel Liukuvoide 50 ml var 1

Yhteenveto

Jos haluat nauttia itsetyydytyksestä tai yhdynnästä entistä enemmän, Durex Real Feel Pleasure Gel Liukuvoide on ehdoton valinta.

Se ei paakkuunnu eikä kuivu käytössä, vaan pysyy silkinpehmeänä. Käytitpä sitä yksin tai kumppanin kanssa, sen avulla saat takuulla nautinnollisemman kokemuksen.

Liukuvoide on silikonipohjainen ja sopii erinomaisesti esim. lasista tai metallista valmistettujen seksilelujen kanssa käytettäväksi. Emme suosittele käyttämään sitä silikonista valmistettujen lelujen kanssa, sillä materiaalit voivat reagoida toistensa kanssa.

Durex Real Feel Pleasure Gel Liukuvoide on kondomiturvallinen. Se on pakattu kätevään pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella. Liukuvoide on myös tuttu TV:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tykin liuku
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii ihanasti ja kestää pitkään, sekä hänen että hänen vaimonsa ovat sileitä seksin jälkeen ja ilman minkäänlaisia ongelmia, voit harrastaa seksiä uudelleen ilman lisää liukuvoidetta suihkun jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Durex Real Feel Pleasure Gel Liukuvoide 50 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful