TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Durex

Durex on yksi maailman tunnetuimmista kondomien ja liukuvoiteiden valmistajista. Tuotemerkin valikoimasta löytyy monenkokoisia, ‑muotoisia ja ‑värisiä lateksikondomeja sekä tietenkin myös lateksittomia vaihtoehtoja. Tutustu myös Durexin liukuvoiteisiin ja hierontageeleihin.

Durex Liukuvoiteet & Kondomit

Durex on tuttu ja turvallinen

Durex on yksi maailman suurimmista intiimituotteiden valmistajista. Tuotemerkin kondomit ovat varmasti tuttuja kaikille, mutta valikoimasta löytyy nykyisin myös liukuvoiteita ja seksileluja. Kaikki tuotemerkin tuotteet on testattu tarkoin, jotta ne tarjoavat vain parhaita mahdollisia käyttökokemuksia. Erityisesti kondomit on testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Yksi testitavoista on täyttää kondomit vedellä, jolloin mahdolliset vuodot näkyvät helposti. Tämän tyyppinen testi tehdään n. 2 miljoonaa kertaa vuodessa. Lisäksi kondomit testataan täyttämällä ne ilmalla siihen asti, että ne puhkeavat. Kansainvälinen standardi vaatii, että kondomin täytyy kestää 18 litraa ilmaa puhkeamatta, mutta Durex-kondomit kestävät jopa 40 litraa. Siten ne ovat äärimmäisen kestäviä ja rikkoutuvat todella harvoin.

Brändi valmistaa monen tyyppisiä kondomeja, kuten esim. maustettuja, juomutettuja, lateksittomia sekä puuduttavia kondomeja. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat tuotteet käyttötarpeesta riippumatta. Lisäksi valittavanasi on monenlaisia liukuvoiteita, joita voit käyttää yhdessä kondomien kanssa. Sekä vesi- että silikonipohjaiset liukuvoiteet soveltuvat käytettäväksi kondomien kanssa, mutta öljypohjaisia tulee välttää, sillä ne voivat vahingoittaa lateksipintaa ja rikkoa kondomin.

Tuotemerkin vesipohjainen liukuvoide soveltuu käytettäväksi kaikkialla vartalolla, mutta valikoimasta löytyy myös erityisiä hierontaöljyjä, jotka sopivat erinomaisesti eroottiseen hierontaan.

Tuotemerkin historiaa

LA Jackson perusti Durexin vuonna 1915, joskin sen silloinen nimi oli The London Rubber Company. Monien vuosien ajan yritys toi maahan kondomeja Yhdysvalloista. Vuonna 1929 yritys rekisteröi nimen Durex, mutta vasta vuonna 1950 brändin nimellä alettiin valmistamaan kondomeja. Vuonna 1960 yritys lanseerasi maailman ensimmäisen anatomisesti muotoillun kondomin ja loi perustan tulevalla suosiolle. 70-luvun aikana tuotemerkin kondomien markkinointi levisi maailmanlaajuiseksi, mikä teki brändistä erittäin tunnetun kaikkialla.

Vuonna 1995 Durex alkoi valmistaa värikkäitä ja makuvaihtoehdoilla varustettuja kondomeja, mikä osaltaan lisäsi yrityksen suosiota. 2000-luvun aikana valikoima on vain kasvanut kasvamistaan. Nykyisin yritys on maailman johtava kondomivalmistaja. Se tekee monenlaista työtä turvaseksin eteen; se mm. lahjoitti suuren summan rahaa Wienin kansainväliselle AIDS-konferenssille vuonna 2010 ja jakoi 150 000 ilmaista kondomia yli 10 000 urheilijalle Lontoon olympialaisissa vuonna 2012.

Yli sadan vuoden kokemukseen pohjaten ei ole vaikea ymmärtää, miksi niin monet ihmiset suosivat Durexia hankkiessaan kondomeja. Ne ovat turvallisia, helppoja pitää mukana ja hinnaltaan edullisia.

Aina kattava valikoima

Sinfulista löydät laajan valikoiman Durex-tuotemerkin intiimituotteita. Meiltä löydät aina viimeisimmät uutuudet ja suosituimmat tuotteet. Esimerkkinä Durex Intense-geeli, joka on ollut valtava hitti, eikä syyttä. Vain pieni määrä siveltynä klitorikselle lisää sen tuntoherkkyyttä huomattavasti, kun alueen verenkierto kiihtyy. Sitä kautta luvassa on nautinnollista lisästimulaatiota. Tuntemus vaihtelee lämmön, kihelmöinnin ja viileyden välillä, mikä saa monet kokemaan entistäkin villimpiä orgasmeja.

Muista suosituista tuotteista Play Tingle on nimeämisen arvoinen, sillä se on liukuvoide, joka käyttäytyy pitkälti samalla tavalla kuin Intense-geeli, eli se stimuloi, lämmittää ja viilentää. Se on miellyttävän mieto käytössä ja soveltuu niin vaginaaliseen, anaali- kuin oraalikäyttöönkin. Jos taas kaipaat pelkästään lämmittävää vaikutusta, Play Lämmittävä Liukuvoide on ehdoton voittaja.

Valitsitpa minkä tahansa Durex-tuotteen, voit olla varma siitä, että luvassa on nautinnollisia kokemuksia. Mikäli et ole varma siitä, mitä ominaisuuksia kullakin tuotteella on, tai sinulla on muuten vain kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan sinua. Muista myös, että tilatessasi Sinfulista tuotteita, saat ne toimitettuna neutraaleissa paketeissa, jolloin kukaan muu ei saa tietää tilauksesi sisällöstä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful