TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
ElectraStim Rocket Large Metal Electro Dildo var 1

ElectraStim Rocket Large Metal Electro Dildo

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

ElectraStim Rocket Electro Dildo tarjoaa täyttävää stimulaatiota ja välittää kiihottavia sähköimpulsseja.

Dildo stimuloi sinua sisäisesti pienillä sähköimpulsseilla, jotka saavat aikaan täysin ainutlaatuisia tuntemuksia. Impulssit tuntuvat koko varren mitalla saaden lihaksesi supistelemaan, mikä saa aikaan voimakkaita orgasmeja.

Dildo on muotoiltu lineaarisesti, joten voit nauttia sähköimpulsseista riippumatta siitä kuinka syvällä dildo on. Dildo kannattaa viedä paikoilleen ennen kuin käynnistät sähköimpulssit matalimmalla intensiteetillä, josta voit nostaa niitä vähitellen kuunnellen samalla vartalosi tuntemuksia. Dildoa voi käyttää myös sellaisenaan ilman sähköimpulsseja.

ElectraStim Rocket on valmistettu metallista, mutta sen tyvessä on kumirenkailla päällystetty osa, josta voi pitää kiinni ilman että tunnet sähköimpulsseja kädelläsi. Dildon sisään asetettava pituus on 16,5 cm ja varren halkaisija on 3,4 cm. Sinun tulee kytkeä dildo erikseen hankittavaan sähköseksilaitteeseen (esim. Mystimin ja Rimban sähköseksisetit) päästäksesi nauttimaan sähköimpulsseista.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful