Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit var 1

Yhteenveto

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit tarjoaa sähköistä stimulaatiota sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Settiin kuuluu ihoon kiinnitettäviä elektrodeja, nänninipistimet, dildo-osa, sekä miehille tarkoitettu siveysvyö, joihin voi johtaa sähköimpulsseja mukana tulevan virtalähteen avulla.

Jos et ole aiemmin kokeillut sähköstimulaatiota, suosittelemme aloittamaan elektrodeilla. Sen jälkeen voit kokeilla nänninipistimiä ja siveysvyötä, ja vasta lopuksi dildo-osaa. Näin etenet asteittain kevyemmästä voimakkaampaan stimulaatioon ja opit tuntemaan sekä laitteiston että omat rajasi.

Elektrodit kiinnittyvät itsestään ja niitä voi käyttää useita kertoja. Niitä voi käyttää myös rentouttamaan lihaksia. Virtalähteeseen on ohjelmoitu erilaisia ohjelmia, jotka on tarkoitettu eri lihasryhmille.

Aseta elektrodit haluamiisi vartalon kohtiin ja valitse sitten yli 100 erilaisesta virtalähteen asetuksesta itsellesi mieluisin. Impulssit vaihtelevat hellistä hyvinkin voimakkaisiin.

15 minuutin käytön jälkeen virtalähde lopettaa sähkövirran tuottamisen automaattisesti, jotta vältyt liialta stimulaatiolta.

Deluxe Shock Therapy -setti on pakattu tyylikkääseen matkasalkkuun, jossa otat sen näppärästi mukaan minne tahansa. Lisäksi saat silmäsiteen, jota voit käyttää leikkiessäsi kumppanisi kanssa.

Tutustu käyttöohjeeseen huolellisesti ennen laitteiden käyttöönottoa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Todellakin ..
Lilith - 22. aug. 2017
Hyödyllinen säilytyspussi, helppokäyttöinen ja hyvä, erilaisia toimintoja ja mahdollisuus lisätä voimaa hitaasti. Olen hieman pettynyt nipistimien laatuun, mutta muut tuotteet olivat hyvälaatuisia. Olin hieman huolissani, että iskut olisivat liian lieviä, mutta voimaa on mahdollista lisätä melkoisesti.
0
Sekavat tunteet
Anonymous - 11. may. 2022
Totta puhuen. Tähän hintaan ei tarvitse odottaa huippulaatua, eikä sitä saa. Nännipuristimet rikkoutuvat itsestään, peniksen pidike sopii hyvin pienelle ruumiinosalle (enkä ole vielä edes "isopäinen"). Pepputulppa ja pehmusteet sekä itse laite ovat kuitenkin laadukkaita. Sanoisin, että "kaikki vastinetta rahalle", ja yksikkö, jossa on pepputulppa ja tyynyjen sarja, ei ole silti ylihintainen. On vain sääli, että kahdesta muusta osasta tulee osa jo aivan liian suurta "roskakasaa".
Konekäännös sivustolta sinful.nl
Matkapakkaus
Anonymous - 2. mar. 2023
Hieman vaikea löytää oikeaa vahvuutta
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful