Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher var 1

Yhteenveto

Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher on upea kivesten venyttäjä miehille, jotka haluavat kokea entistä enemmän nautintoa. Ball Stretcher asetetaan kivesten ympärille ja kiinnitetään neppareilla sopivalle kireydelle. Laskuvarjoa muistuttava mansetti lepää sen jälkeen kivesten päällä antaen niille miellyttävää painoa.

Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher pääsee kunnolla oikeuksiinsa ollessasi lähellä kliimaksia. Tavallisesti kivekset vetäytyvät aivan vartaloon kiinni juuri ennen siemensyöksyä, mutta kivesten venyttäjä painaa niitä alaspäin. Siksi vartalon on tehtävä enemmän töitä vetääkseen kivekset ylöspäin, mikä saa aikaan tavallista voimakkaamman siemensyöksyn.

Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher -venyttäjässä on seuraavat painovaihtoehdot: 95 g, 134 g ja 173 g. Painot voi kiertää toisiinsa kiinni, joten voit käyttää juuri sinulle parhaiten sopivaa yhdistelmää. Suosittelemme aloittamaan yhdellä painolla ja lisäämään kuormitusta vähitellen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful