Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Heavy Duty Hogtie Kit var 1

Fetish Fantasy Heavy Duty Hogtie Kit

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kestävä Fetish Fantasy Heavy Duty Hogtie Kit sopii nautinnollisiin sidontaleikkeihin. Voit käyttää sitä esim. sitomaan kumppanisi kädet ja jalat yhteen selän taakse hänen ollessaan mahallaan.

Setti sisältää neljä kahletta nilkoille ja ranteille. Ne on valmistettu pehmeästä neopreenistä ja tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Kahleet kiinnitetään mukana olevaan metalliseen O-renkaaseen karbiinihakojen avulla, ja ne voidaan helposti myös irrottaa siitä.

Kahleet ovat säädettävät. Metalliklipsit voidaan kiinnittää viiteen eri reikään. Näin ollen settiä voi käyttää monenlaisissa erilaisissa asennoissa, ja mukana tuleva silmänaamio tuo leikkeihin oman lisämausteensa, jolloin kokemus on entistä intensiivisempi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Osta nahkaiset / tekonahkaiset
Ensikertalainen - 27. nov. 2022
Nämä ovat joutavat. Eivät pidä edes talouspaperia kahleissa. Kehnot.
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihan ok tuote, ei kovin laadukas.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava aloitusostos
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten näet, sarja koostuu kolmesta osasta. Keskiosasta, kahdesta rannekkeesta ja kahdesta nilkkamansetista. Keskikappale, suuri O-rengas, jossa on neljä nylonhihnaa. Hihnat kiinnitetään karabiinikoukkuihin jousikoukuilla. Laatu on hyvä ja kestävä, olimme hieman huolissamme metalliosien kestävyydestä, mutta ongelmia ei ole ollut. Ainoa asia, joka puuttuu, on kahva karabiinien avaamiseen, sillä se voi olla hieman hankalaa taistelun tuoksinassa. Nailonhihnoja voi siirtää vapaasti O-renkaan ympärillä, mikä antaa joustavuutta käyttää yhden hihnaparin kanssa ja kiinnittää ne toiseen. Ranne- ja nilkkamansetit ovat samat, nilkkamansetit ovat vain hieman suuremmat. Hihnat on valmistettu samantyyppisestä nailonista kuin muutkin nailonhihnat, joita voit ostaa rautakaupasta. Se on kestävä, mutta valitettavasti myös melko terävä sivuilta. Onneksi ne on vuorattu neopreenillä, joten tämä ei ole käytännössä ongelma. Nailon antaa kuitenkin hieman "halvan" tuntuman materiaaliin. Hihansuut kiinnittyvät vyön tavoin. Se toimii, mutta nylonin vuoksi se tuntuu taas hieman halvalta. Hihansuut kiinnitetään muihin esineisiin D-renkaalla. Mansetit ovat yllättävän mukavat käyttää, mutta ajan kuluttamana onni ei kestä. Nailonin reunat ärsyttävät ja ottavat tarkennusta, kun sarjaa käytetään. Positiivisena puolena neopreeni varmistaa, että verenkierto ei katkea. Ostimme sarjan yhdessä vuodehihnojen kanssa, osittain siksi, että hihansuut eivät sisälly sarjaan, mutta myös siksi, että keskikappale tarjoaa uskomattoman joustavuuden. Se tekee pelistä vain hieman paremman ja antaa mahdollisuuden leikkiä sillä enemmän. Setti on antanut meille rohkeutta ostaa pitkällä aikavälillä hieman kalliimpi ja tyylikkäämpi setti. Emme ole repineet ja vetäneet hurjasti setin kanssa, mutta se pitää ihmisen tukevasti paikallaan. Osta se, koska haluat tutustua tähän jännittävään puoleen avoliitossa, aloittelijoina meillä on ollut sen kanssa hauskaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
ok laitteet
Anonymous - 13. mar. 2024
Nopea toimitus, ei ongelmia. Laitteet voisivat kuitenkin olla vankempia ja vankemmin tehtyjä. Ei vaikuta siltä, että se kestäisi monta raskasta heinäkyytiä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava ostos, jota on helppo käyttää
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote vaikuttaa erittäin laadukkaalta. Hihansuut on melko helppo kiinnittää ja sitten helppo koukata keskikappaleeseen. Ehdottomasti hyvä ostos, jota voi käyttää monessa tyylissä. Kuitenkin mainitsemisen arvoinen asia: hihansuut ladotaan työntämällä metallinen halkio nailonhihnan läpi. Kahden käyttökerran jälkeen oli selvästi nähtävissä, mihin ne oli kiinnitetty, ja huolenaiheeni on, kuinka kauan kestää, että nailonhihna katkeaa - se ei ehkä ole ongelma, aika näyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful