TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy International Rockin' Chair Seksituoli var 1

Fetish Fantasy International Rockin' Chair Seksituoli

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Oletko valmis elämäsi ratsastuskokemukseen?

Amerikkalaisen Pipedream-tuotemerkin Fetish Fantasy -sarjasta löytyy nyt upeasti värisevä International Rockin' Chair Seksituoli, jonka avulla pääset nauttimaan huikeista klitorisorgasmeista.

Asetu hajareisin kirkasväriseen, satulaa muistuttavaan tuoliin ja koe sen kiihottava värinä, joka osuu juuri sinne minne pitääkin. Keinu edestakaisin tai pysy paikallasi samalla kun nautit todella voimakkaasta stimulaatiosta. Tämän tuolin kanssa kannattaa kokeilla monenlaisia asentoja.

Vaikka tuoli on erityisesti suunniteltu kiihottaviin soololeikkeihin, mikään ei estä kutsumasta myös kumppaniasi leikkiin mukaan. Anna kaukosäädin hänen käsiinsä tai nauti hänen ottaessaan sinut takaapäin samalla kun tuoli hemmottelee klitoristasi.

Seksituoli kytketään verkkovirtaan, joten voit nauttia siitä juuri niin pitkään kuin haluat. Ei huolta paristoista tai latauksen loppumisesta silloin kun meno on kuumimmillaan.

Verkkovirta mahdollistaa myös erityisen voimakkaan värinän, ja mukana tulevalla universaaliadapterilla voit nauttia tuolista missä päin maailmaa tahansa.

Fetish Fantasyn iskulauseen mukaan Rockin' Chair "will rock your world!", eikä suotta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful