Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Japanilainen Bondage-köysi 10,5 m var 1

Yhteenveto

Fetish Fantasy Japanilainen Bondage-köysi tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten. Sen pituus on 10,5 m, joten sillä voi harrastaa monenlaisia sidontaleikkejä.

Sidontaköysi on saatavilla eri väreissä.

Huomioithan, ettei bondage-köysi ole valmistettu silkistä, vaan se on puuvillaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Leluköysi
artisti - 7. mar. 2019
Heikkolaatuinen köysi löysällä sidoksella. Köydessäni oli myös virhe keskellä. Päät on huoliteltu teipillä. Mukana tullut silmälappu haisi niin myrkylliselle, että en olisi sitä uskaltanut ihoa vasten laittaa. Suosittelen hankkimaan laadukkaamman köyden, jos on oikeasti shibarista kiinnostunut. Kyllähän tälläkin nyt vähän voi leikkiä ja harjoitella solmuja.
Se on köysi
MK - 18. jan. 2020
Se on puuvillaköysi. Ja se käyttäytyy kuten muutkin puuvillaköydet. Se on mukava ja pehmeä ja näyttää todella hyvältä shibarin kanssa. Valitettavasti sen "60 m" versiota ei voi ostaa muissa väreissä kuin mustana, mikä on todella sääli. Koska se on puuvillaa, solmut voivat kiristää hieman vedettäessä, joten pidä sakset lähellä.
0
Ok hinta, ok tuote, mutta se on mega kinky!
Kinksteri - 25. aug. 2019
Päät on vain kasattu teipillä eikä köysi ole liian paksu tai ohut ja rakastan sen tuntua: D
0
Hintaansa nähden hyvä
Pariskunta - 27. nov. 2018
Köysi on mukavan pituinen, mutta päät näyttivät pieniltä puristetuilta metallipaloilta ja se on vain kerros metallifoliota, mutta muuten ok
0
Hyvä iholle
Jesper - 30. mar. 2016
Ei niinkään ja olemme täysin tyytyväisiä köyteen se mukavan pehmeä ihoa vasten
0
Hyvä iholle
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei ole paljon muuta sanottavaa kuin että olemme erittäin tyytyväisiä tähän köyteen - se on ihana ja pehmeä ihoa vasten.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Viihtyisä, pehmeä ja mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Köysi on pehmeä ja mukava. Sinä tai kumppanisi rakastatte köyden ja ihonne välistä kosketusta. Voit valita köyden värin tehdessäsi siitä erityisen perverssin. Köysi on mukavan pitkä, joten voit sitoa kumppanisi juuri haluamaasi asentoon. Kun hinta on näin hyvä, menetät todella hyvän tarjouksen, jos et investoi tähän köyteen. Köydessä on yksi pieni haittapuoli, ja se on se, että se hilseilee hieman ja päät voivat pudota, mutta köysi kestää silti hyvin, jos käytät sitä usein etkä rasita sitä liikaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä ostos
Anonymous - 13. mar. 2024
"Oli hyvä aloittaa köyden kanssa leikkiminen, ja se tuntuu hyvältä paljasta ihoa vasten. Erittäin suositeltava! Päätyjen hopeanauha sen sijaan ei ole mitään ihmeellistä, sillä se itse asiassa heikentää köyden laatua, kun sitä katsoo."
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erinomainen hintaansa nähden
Anonymous - 13. mar. 2024
"Köysi on silkkisen pehmeä ja erittäin mukava käyttää. Se on täydellinen sekä lievään bondageen että kinkympiin bondage-leluihin. Köysi on erittäin pehmeä ihoa vasten - mutta valitettavasti sillä on ollut taipumus purkautua hieman päistään. Ei niinkään niin, että se vaikuttaisi käytettävyyteen tai pehmeään tuntumaan, mutta vain esteettiseen ulottuvuuteen, varsinkin jos sitä käytettäisiin kuvauksissa."
Konekäännös sivustolta sinful.no
Täysin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin aiemmin käyttänyt silkkisiteitä, mutta tämä köysi on erittäin hyvä ja varsinkin tuohon hintaan. Hänet voitiin sitoa useita tunteja ilman jälkiä, ja kuitenkin niin tiukasti sidottuna, ettei hän voinut liikkua. Minun näkökulmastani tämän kanssa oli hyvä työskennellä, siinä oli mukava pituus luovaan sitomiseen ;) Joten aion ostaa sitä lisää, kun tilaan seuraavan kerran.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Fetish Fantasy Japanilainen Bondage-köysi 10,5 m

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful