Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat var 1

Yhteenveto

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat sopivat mainiosti sekä tuhmiin leikkeihin että lantionpohjan lihasten edistyneeseen harjoittamiseen. Kullanväriset, peilikirkkaat metallikuulat ovat varsin tyylikkäät. 

Nämä kaksi metallikuulaa eivät ole järin suuria (halkaisija 2 cm), joten lantionpohjasi täytyy olla hyvässä kunnossa saadaksesi pidettyä ne sisällä. Pääsääntöisesti mitä pienempi ja painavampi kuula, sitä vaikeampi sitä on pitää sisällä.

Viedessäsi kuulat sisällesi voit tuntea niiden painon selkeästi, mikä tuntuu monista varsin stimuloivalta. Voit käyttää kuulia myös osana parileikkejä.

Jos haluat käyttää kuulia lantionpohjan harjoittamiseen, kannattaa aloittaa harjoitusten tekeminen makuultaan. Sitten kun lihaksistosi on tarpeeksi vahva, voit pitää kuulat sisällä myös seisaaltaan ja kävellessä.

Kuulissa ei ole ulosvetonarua, mutta niiden pienen koon ja painon vuoksi ne tulevat helposti ulos itsestäänkin. Voit avittaa hieman sormella tarvittaessa, mutta pelkkä lantionpohjan lihaksilla työntäminen on yleensä riittävää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ben-Wa Harjoituskuulat
Nainen 40 - 30. aug. 2020
Kuulat ovat yllättävän pienet ja erittäin laadukkaan oloiset. Tuntuvat käteen painavilta mutta harjoitellessa eivät ole hankalat sen puolesta. Olen huomannut että treeni käy myös vatsalihaksiin, mikä on ehdottoman positiivista. Suosittelen!
Ihanta Ben-Wa Geishakuulat
TäydellinenNautinto - 3. jan. 2020
Olen hyvin tottunut käyttämään näitä Ben-Wa Kuulia sekä pidän niistä. Nämä Ben-Wa Kuulat erinomaisesti sopivat lantionpohjan lihasten harjoittamiseen sekä minusta tuntuu varsin stimuloivalta nautinnon ohessa. Lämpimät suosittelut ja ei muuta kuin kokeilemaan!
Ihanat Ben-Wa Kuulat
Aksena - 3. jan. 2020
Nämä Ben-Wa Harjoituskuulat ovat erinomaiset tähän lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ja tuntuu minusta hyvin stimuloivalta nautinnon ohessa.
täydellinen
Peter - 23. dec. 2019
Vaimon arvosana oli aivan uskomaton. Helppokäyttöinen ja juuri oikea paino antaa juuri oikean määrän vastusta.
0

Fetish Fantasy Metalliset Ben-Wa Harjoituskuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful