Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand var 1

Yhteenveto

Jos sähköstimulaatio kiinnostaa, Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand on erinomainen hankinta.

Sähkösauvaa voi käyttää kaikkialla vartalolla tarjoamaan kiihottavia sähköshokkeja. Sähköimpulssit lisäävät ihoalueiden tuntoherkkyyttä, mikä tekee seksistä intensiivisempää. Voit käyttää sauvaa itseesi tai kiihottaa sillä kumppaniasi.

Sauvassa on yhdeksän erilaista intensiteettitasoa, joista voit valita aivan kevyitä tai voimakkaampia makusi mukaan. Lisäksi saat kolme vaihtopäätä, joista yksi on sileä ja pyöreä, toisessa on pieni kuula ja kolmannessa on nystyröitä.

Fantasy Wand on 19 cm pitkä ja se toimii paristoilla, joten sitä on helppo käsitellä. Siinä on LED-näyttö ja käyttäjäystävälliset säätimet. Sitä ei saa käyttää vedessä.

Puhdistat sauvan helpoiten kostealla kankaalla, minkä jälkeen voit suihkuttaa siihen seksilelun puhdistussuihketta. Halutessasi voit käyttää sen kanssa sähköseksiin tarkoitettua sähköä johtavaa geeliä, mikä tekee kokemuksesta entistä paremman.

Huomioithan, että sauva toimii ainoastaan silloin kun virtapiiri on suljettu. Näin ollen jos pidät sauvaa yhdessä kädessä ja sivelet sillä kumppaniasi, sähkövirtaa välittyy ainoastaan jos kosketat kumppaniasi myös esim. toisella kädelläsi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
toimiva sähkölelu
nahkahirmu - 12. feb. 2017
vaikka tuote näytti kuvassa aika muoviselta ja heppoiselta, on se todellisuudessa kestävä ja tukevan tuntuinen kädessä. virtapiirin sulkeminen vei vähän aikaa totutella, mutta ei osoittautunut vaikeaksi. vaikka ohjeissa kiellettiinkin lävistysten lähellä käyttäminen niin tuntui oikein mukavalta kun sähkövirta lävisti nännin metallikorun kautta. erittäin hyvä ja toimiva tuote, plussaa vielä siitä että sähkön voimakkuus on säädettävissä!

Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful