TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos sähköstimulaatio kiinnostaa, Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand on erinomainen hankinta.

Sähkösauvaa voi käyttää kaikkialla vartalolla tarjoamaan kiihottavia sähköshokkeja. Sähköimpulssit lisäävät ihoalueiden tuntoherkkyyttä, mikä tekee seksistä intensiivisempää. Voit käyttää sauvaa itseesi tai kiihottaa sillä kumppaniasi.

Sauvassa on yhdeksän erilaista intensiteettitasoa, joista voit valita aivan kevyitä tai voimakkaampia makusi mukaan. Lisäksi saat kolme vaihtopäätä, joista yksi on sileä ja pyöreä, toisessa on pieni kuula ja kolmannessa on nystyröitä.

Fantasy Wand on 19 cm pitkä ja se toimii paristoilla, joten sitä on helppo käsitellä. Siinä on LED-näyttö ja käyttäjäystävälliset säätimet. Sitä ei saa käyttää vedessä.

Puhdistat sauvan helpoiten kostealla kankaalla, minkä jälkeen voit suihkuttaa siihen seksilelun puhdistussuihketta. Halutessasi voit käyttää sen kanssa sähköseksiin tarkoitettua sähköä johtavaa geeliä, mikä tekee kokemuksesta entistä paremman.

Huomioithan, että sauva toimii ainoastaan silloin kun virtapiiri on suljettu. Näin ollen jos pidät sauvaa yhdessä kädessä ja sivelet sillä kumppaniasi, sähkövirtaa välittyy ainoastaan jos kosketat kumppaniasi myös esim. toisella kädelläsi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful