Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus var 1

Yhteenveto

Unelmoitko seksistä pornotähden kanssa? Fleshlight Girls -sarja on suunniteltu maailmankuulujen tähtien kanssa. Tämä Fleshlight on tarkka kopio Jenna Hazen emättimestä.

Tunne hänen intiimit muotonsa ja valmistaudu aidon tuntuiseen kokemukseen, aivan kuin itse Jenna Hazen kanssa. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen, joka tekee tuntemuksesta intensiivisemmän. Pehmeän Real Feel Super Skin ‑materiaalin ansiosta Fleslightin holkki on erittäin joustava ja sopii lähes kaikenkokoisille peniksille.

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta Fleshlightin kanssa, jotta kokemuksesi on vielä aidomman tuntuinen.

Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super mukava tunne
Anonymous - 12. feb. 2014
Paras Fleshlight, joka minulla on koskaan ollut, antaa erittäin mukavan tunteen melkein kuin todellinen emätin. Suosittelen tätä Fleshlightia ja se on myös erittäin tiukka.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vaihtoehtoinen ilo
Anonymous - 13. mar. 2024
Fleshlightia voidaan selvästi käyttää vaihtoehtona tai lisänä seksielämälle. Se on ihastuttavan tuhmasti muotoiltu, mikä saa sinut nauttimaan. Yhdistettynä vesipohjaiseen liukuvoiteeseen se on todellinen nautinto ja on samalla kiinteä, tiheä ja pehmeä. Puhdistus on osittain helppoa ja osittain vaikeaa. Voit huuhdella sen helposti juoksevan hanan alla, mutta tämä pätee enemmän silloin, kun sen täytyy kuivua. Sen kääntäminen ylösalaisin on hieman hankalaa, kun haluat kuivata sen nopeasti, jotta se voidaan säilyttää nopeasti pois tieltä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Nopea toimitus. Super... Varsin hyvä tuote, kun opettelee hallitsemaan orgasminsa. Mielestäni se on kuitenkin hieman liian tiukka. Mutta jos se on mallinnettu Jenna Hazea mukaillen, niin kai se sitten on niin :) Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tuhma lisä seksielämääsi
Anonymous - 13. mar. 2024
Sen piti olla 4½ tähteä kautta linjan - mutta koska vain täydet tähdet voi antaa, tulos oli ilmoitettu. Fleshlightit ovat kooltaan elävän näköisiä ja pienellä mielikuvituksella fantastisen tuhmia. Se ei tietenkään tunnu aidolta, mutta kunhan muistat liukuvoiteen (suosittelen Gun Oil H2O:ta, jota Sinful suositteli, kun ostin omani), se on hieno tunne. Laatu on huippuluokkaa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se rikkoutuu, kun käytät sitä. Minulla on ollut omani pitkään (pari vuotta nyt) ja se voi mennä pitkään käytön välillä, mutta kokemukseni on, että kunhan pidät siitä hyvää huolta (puhdistus ja kuivaus), se on todella hyvä ja tuhma lisä kiireisessä elämässä - tyttöystävän kanssa tai ilman.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fleshlight Girls Jenna Haze Lotus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful