Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Be One Sormivibraattori Pareille var 1

Yhteenveto

Tee tuhmista kosketuksista entistäkin intensiivisempiä pareille suunnatun Fun Factory Be One Sormivibraattorin avulla.

Ergonomisen muotoilunsa ansiosta Be One sujahtaa paikoilleen sinun tai kumppanisi sormien väliin kuin se olisi luonnollinen osa vartaloa.

Tässä pienessä tehopakkauksessa on peräti 2 moottoria, jotka värisevät 4 kiihottavalla tasolla ja 1 rytmillä, joilla hemmotella teidän kummankin erogeenisiä alueita. Vibraattorin joustava, kaartuva kärki kohdistaa värinän helposti oikeaan kohtaan ja sen silkinpehmeä silikonipinta tuntuu ihanalta iholla.

Be One -vibraattoria voi käyttää soololeikeissä, yhdynnän aikana ja myös suuseksiä harrastaessa. Se sopii erityisen hyvin osaksi esileikkiä, jolloin kädet vaeltelevat uusilla tai tutuilla nautintopisteillä, kuten klitoriksella, nänneillä tai tuntoherkän välilihan alueella.

Fun Factory Be One on ladattava, vesitiivis ja varustettu matkalukolla, joten sen avulla tuhmat leikit voi ottaa helposti myös reissuun mukaan. Lisäksi saat magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon ja säilytysrasian.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Helppokäyttöinen ja hauska lelu.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen kokeillut sitä vaimoni kanssa yhdynnän aikana, ja se oli helppo käyttää ja pidin siitä. Olemme myös kokeilleet sitä itselleni ja oi miten pidin siitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hauskoja juttuja
Anonymous - 5. jun. 2021
Hauska juttu, jota voi käyttää ylimääräiseen kihelmöintiin hyväilyn aikana. Pienellä voiteluaineella se myös liukuu kehon ympärillä erityisen hyvin. Eri värähtelytiloja. Harmi, että säilytyslaatikko ei ole tarpeeksi kestävä kuljetettavaksi laukussa (hajosi aika nopeasti). Hieman vaikea ladata, täytyy pitää silmällä pyöreää laturia (magneetti) ettei se vieri pois ja menetä kosketusta. Muuten hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
käsi pelissä
Anonymous - 10. jun. 2020
Todella hyvä. Vaimoni käyttää sitä itseensä, kun hän on päällä, tai hemmottelee välilihaani, kun hän ottaa minulta suihin. Minä käytän sitä hänen klitorikselleen tai nänneilleen esileikkinä. Olemme tyytyväisiä siihen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vaimon ensimmäinen squirting orgasmi
Anonymous - 10. jul. 2020
Paras ostoksemme täältä koskaan. Hyvällä otteella saimme sen vaimoon, ja se päättyi hänen ensimmäiseen ruiskutusorgasminsa. Se on ollut kanssamme sängyssä lähes joka kerta siitä lähtien. Olemme erittäin tyytyväisiä ostokseemme!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Rocks Offin korvaaminen
Anonymous - 10. jul. 2020
Olen aina pitänyt enemmän "kätevämmästä" vibraattorista, kun pelaan itseni kanssa kotona. Mutta valitettavasti menetin rakkaan Rocks Off -värähtelijäni, joten ostin sen sijaan tämän kokeillakseni jotain uutta. Ja se oli loistava korvaaja! Tämä tuntuu luonnollisemmalta sormieni välissä, joten minun ei tarvitse istua pussilakanan alla vinossa kädessä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Be One Sormivibraattori Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful