Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Bendy Beads Silikoniset Anaalihelmet var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn Bendy Beads -anaalihelmet ovat erittäin pehmeät ja helppokäyttöiset. Helmet on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista. Viisihelminen nauha sopii erityisen hyvin kokemattomammalle käyttäjälle, joka haluaa tutustua anaalistimulaatioon.

Ketjussa on viisi helmeä, jotka ovat lähellä toisiaan ja kasvavat asteittain. Voit säädellä stimulaation voimakkuutta helposti helmi helmeltä. Ne ovat niin pehmeitä, että ne painuvat toisiaan vasten ollessaan sisälläsi. Bendy Beads -anaalihelmet antavat nautintoa laittaessasi niitä sisään, mutta myös pois ottaessa.

Helminauhassa on ergonomisesti muotoiltu kahva, joka helpottaa helmien hallintaa. Se toimii myös stopperina, joten helmiä on turvallista käyttää.

Käytä helmien kanssa vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, sillä se lisää nautintoasi ja saa sinut rentoutumaan.

Puhdista helmet käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja Fun Factoryn omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukavaa ja helppoa;)
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin helppokäyttöinen, tiedät miten se toimii heti kun purat sen :) Helppo käyttää, pestä eikä ota mitään hajua/hajua. Yhdessä liukuvoiteen kanssa se antaa super mukavaa nautintoa:)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pitkä peräaukon tanko
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava lelu, ja todella hyvälaatuinen! Pallojen koon kasvattaminen mahdollistaa intensiteetin asteittaisen lisäämisen. Anaalitanko on myös melko pitkä, mikä tekee nautinnosta erityisen syvää.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sekavat tunteet
Anonymous - 9. apr. 2016
Kaiken kaikkiaan ok tuote. Mukava materiaali, mukava väri, iso mutta ei liian iso. Mutta on vain 2 asiaa, joihin poikaystäväni ja minä olemme hieman tyytymättömiä... Ensinnäkin se on suunniteltu siten, että se tekee seksin harrastamisesta hieman vaikeaa, kun se on sisällä, tunkeutuminen on lähes mahdotonta, koska pieni "koukku", joka istuu lopussa, on puristettu sulkijalihasta vasten... Toiseksi, meillä on ollut ongelmia sen kanssa, että se on imenyt hajuja... Ensimmäiset pari kertaa, kun käytimme sitä, ei ollut mitään ongelmaa, mutta yhtäkkiä se vain otti hajuja ja sitä on hieman vaikea päästä eroon.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ankal-ketju, jossa pieniä virheitä
Anonymous - 10. sep. 2018
Se on hyvä tuote, mutta siinä on puutteita. Ajan myötä materiaali alkaa haista sen paikan jälkeen, jossa sitä on käytetty, ja sen voi poistaa vain seulotulla hajustetulla saippualla. Päässä oleva koukku on tiellä yhdynnässä, jossa se on naisessa. Se yksinkertaisesti satuttaa kumppania, kun se törmää häneen. Ratkaisu on siis ollut se, että minun on naisena pitänyt pitää sitä lähelläni takaapäin yhdynnän aikana. Haluamme siis uuden nyt, kun olemme selvittäneet, miten haluamme leikkiä tällaisella.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Bendy Beads Silikoniset Anaalihelmet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful