Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Bouncer Dildo var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn Bouncer-dildon sisällä on kolme pyörivää kuulaa, jotka stimuloivat sinua sisäisesti. Dildon suunnittelun taustalla on ajatus suosittujen geishakuulien yhdistämisestä dildoon, ja toteutus on mitä onnistunein.

Fun Factorylle tyypillisesti dildo on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista. Se on pituudeltaan 18 cm, ja sen sisällä olevat kuulat liikkuvat vartalosi liikkeiden tahdissa todella nautinnollisesti. Ei siis tarvetta motorisoiduille värinöille.

Bouncerin pohja toimii imukuppina, joten sen avulla voit kiinnittää dildon sileisiin pintoihin ja käyttää sitä täysin ilman käsiä. Imukuppi toimii myös stopperina, jos haluat käyttää dildoa anaalisesti. Kaiken muun hyvän lisäksi dildo sopii myös valjaskäyttöön.

Suosittelemme käyttämään Bouncerin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Dildo on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä halutessasi myös suihkussa.

Ei muuta kuin Fun Factoryn sanoin: "Take it and shake it!"

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras dildo ikinä!
Paavi - 28. jan. 2019
Jos haluaa hyvän dildon suosittelen tätä! Muut dildot eivät ole olleet hyviä, mutta tämä on hyvä koska kuulat sen sisällä todellakin tuntuvat ja stimuloivat g-pistettä. Tämä tuote on kallis mutta laatuun kannattaa panostaa. Tämä on kiva käyttää strap on dildona tai vaikka suihkussa, tuote on myös helppo puhdistaa.
Hämmästyttävä
Lina - 6. may. 2021
Rakastan tätä. Muoto on mielestäni ihana, se täyttää minut kunnolla ja pallot antavat myös siistin efektin, kun sitä lyö, sitä voi myös vähän "ravistaa", jotta saa ihanan efektin. Suosikki :-)
0
Ei minulle.
J - 14. apr. 2020
Minusta materiaali ei luista kivasti, eikä muoto ollut minua varten. Pallojen tärisemisen tunne sisälläni oli siistiä, mutta ei mitään liian jännittävää.
0
Luisto
Lab - 2. feb. 2020
Se ei liu’u kovin hyvin, mutta muoto on mieletön. Ei kestänyt kauaa ennen kuin se sai minut räjähtämään! Todella hintansa arvoinen hinnan ja mallin vuoksi.
0
Ravista se pois
Thor - 15. jul. 2015
Hauska ja kiehtova tuote. Antaa hyvän ja hauskan tunteen, kun ravistaa dildoa niin, että pallot lähtevät liikkeelle. Ei ole pieni dildo anaalileikkeihin, joten ei ehkä aloittelijoille. Pohja voi toimia imukuppina, joten dildo sopii kylpyyn. Tuntuu hyvältä eturauhaselle, kun pallot laitetaan liikkeelle. Mukava ja pehmeä silikoni. Ei kuitenkaan aivan halpa verrattuna siihen, ettei se ole sähköinen.
0
Intensiivinen, ainutlaatuinen ja kaunis, mutta ei välttämättä kaikille.
Anonymous - 11. sep. 2017
Bouncer, kuten näet, on dildo, joka on hieman tavallisesta poikkeava. Helppokäyttöinen, mielenkiintoinen muoto, valmistettu laadukkaista materiaaleista, mutta ainutlaatuinen muotoilu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Siinä on yksinkertaisesti asioita, joita useimmissa muissa dildoissa ei yksinkertaisesti ole. Jos haluat käyttää dildoa intensiivisesti, nopeasti ja kovaa, tämä todennäköisesti sopii sinulle. Jos taas haluat ottaa rauhallisesti, tämä on luultavasti hieman tylsä, vaikka kuvioitu pinta (ehkä hieman LIIAN kuvioitu, jos kysyt yhdeltä aforismilta) ja "möykyt" saattavat tehdä tästä mielenkiintoisemman dildon kuin useimmat muut. Ei ole mitään syytä hermostua siitä, mistä kehosi pitää - jokainen on erilainen, ja se on täysin hienoa. Arvelemme, että jotkut ihmiset rakastavat tätä dildoa, kun taas toiset pitävät sitä hieman liikaa. Sekä koon, rakenteen että "vaaditun työmäärän" suhteen. Se, mikä pääasiassa estää meitä (olemme pari) huutamasta "osta Bouncer guys!", on hinta. 800 puntaa ei välttämättä ole paljon laadukkaasta lelusta, eikä Sinful ole yhtään kalliimpi kuin missään muualla, mutta useimmat muut tuotteet tässä hintaluokassa ovat hieman kehittyneempiä, kuten sähköisiä, värähteleviä jne. Bouncerissa on jonkinlainen värähtely tai rullaava vaikutus, mutta ero on siinä, että se on käsikäyttöinen. En aio väittää tietäväni, kuinka kallista on laittaa kolme raskasta palloa silikonidildoon, mutta arvaan, että se on halvempaa kuin elektroniikka ja moottori. Joten hinta saattaa olla jäykkä, ja se luultavasti pysyy siellä, kunnes muut yritykset saattavat kopioida idean. Mutta jos tämä näyttää silti mielestäsi sopivalta dildolta, voimme ehdottomasti suositella sitä. Bouncer ei luultavasti ole hyvä ensimmäinen valinta, jos se on ensimmäinen dildosi, se on liian iso ja kallis siihen, mutta me itse suosittelemme sitä hyvänä valintana, jos olet kiinnostunut kokeilemaan jotain hieman sileän ja tylsän tavallisen dildon ulkopuolella.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Magic
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidin muodosta ja materiaalista. Aina kun metallipallot liikkuvat, tuntuu kuin se menisi syvemmälle. Ehdottomasti hintansa arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvin isännöity
Anonymous - 8. jul. 2017
Sen 3 sisäänrakennetun pyörivän pallon ansiosta saat poikkeuksellisen kokemuksen. Olen käyttänyt sitä nyt pari kertaa ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Palloista huolimatta se on erittäin joustava ja helppokäyttöinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras orgasmi koskaan
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä dildo, siinä olevat pallot todella tekevät eron! Aaltoileva muoto saa myös 10/10. Suosittelen todella.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fun Factory Bouncer Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful