Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo var 1

Yhteenveto

Jos haussa on tuhma ja vähän hauskakin seksilelu, josta löytyy myös monipuolisuutta, Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Hemmottele ja tyydytä kumppaniasi vaginaalisesti tai anaalisesti upealla, anatomisesti muotoillulla dildolla, joka löytyy lelun toisesta päästä.

Dildo on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista. Sen juomutettu pinta tarjoaa lisästimulaatiota ja kaartuva kärki kiihottaa G-pistettä tai eturauhasta.

Jos kumppanisi on turhan hidas asettumaan sopivan vastaanottavaiseen asentoon, voit aina nopeuttaa prosessia lempeällä rangaistuksella. Dildon toisesta päästä löytyy nimittäin pehmeä silikoniläimäytin.

Läimäyttimen plastimorph-ydin antaa iskuille sopivaa napakkuutta ja hallittavuutta, joten sillä voi antaa sekä helliä että intensiivisiä läimäyksiä.

Erinomainen valinta SM- ja dominanssileikeistä kiinnostuneille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaksi yhdessä monitoimidildo!
Arc - 4. feb. 2020
Fun Factory on valmistajana tuttu. Nyt kun tämän Bück Dich -dildon sai edullisesti niin päätin ostaa. Jämäkkä dildo jonka muotoilu on varmasti monille mieleen! Läpsäyttimessä on sopiva ydin, ohjeissa tosiaan maininta että pelkästään pepun läpsytteleen, mihin koko onkin hyvä. Dominoivalle osapuolelle erinomainen työkalu kun voi ensin kiusoitella. Yksin käyttöön ehkä hieman haasteellinen kun läpsäytinosa on kuitenkin melko leveä; pitää olla kyljellään tai käyttää tyynyä / koroketta selän alla jotta saa parhainta stimulaatiota. (Eli ettei läpsäytinosa osu alustaan jolloin kulma voi muuttua.) Helposti suositeltava tuote piristämään leikkejä! Suhteellisen jämäkkä tuote eli ei ehkä ihan aloittelijoille mutta kokeilemallahan se selviää. ;-)
Onnellinen kumppani
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava mela, jota on erittäin helppo säätää, miten se osuu, hitaasti ja lempeästi tai nopeasti ja paljon välitöntä leveää pistoa ja lämpöä. Dildokahva on täydellinen kahvana, on erittäin ergonominen, joten olen onnellinen, tyttöystävä on erittäin tyytyväinen melaan ja tehokkuuteen, hän ei ole kiinnostunut ribbed dildoista, mutta jos olet, niin vielä parempi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin mukava työkalu
Anonymous - 12. jul. 2019
Mela itsessään on loistava työkalu, ja dildokahva toimii yllättävän hyvin. Itse dildo on myös varsin hyvä - mukava kaarevuus nautintoa varten.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful