Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Clit Kit Limited Edition Vibraattorisetti var 1

Yhteenveto

Kiillota helmeä, näppäile papua, tumputa nuppua. Toisin sanoen; sukella syvälle kihelmöivien, vavisuttavien klitorisorgasmien maailmaan Fun Factoryn upean Clit Kit ‑setin avulla!

Se sisältää jopa kaksi tuotetta, jotka on suunniteltu palvelemaan jokaista nautintonappulasi 8000 hermopäätteestä, joten luvassa on taivaallista mielihyvää.

Huolellisesti muotoiltu Stronic Petite ‑pulsaattori stimuloi emätintä pintaa syvemmältä, hemmotellen klitoriksen pinnanalaisia haaroja sisältäpäin. Tehokkaan nautintovälineen silkinsileässä silikonipinnassa on helliä juomuja, ja se tarjoaa käyttöösi sykkiviä työntöliikkeitä, joita voit säätää 5 nopeudelle ja 3 rytmille.

Lisää leikkiin Volita-vibraattori, niin klitoriksesi laulaa hallelujaa! Tämä siro vibraattori on vain ulkoiseen käyttöön ja sen samettinen, värisevä nokka hyväilee klitoristasi hurmaavan nautinnollisesti molemmin puolin. Jos muutkin erogeeniset alueet kaipaavat rakastavaa huomiota, voit hemmotella sillä myös nännejä, korvannipukoita tai mitä tahansa rakkaudennälkäistä kohtaa kehossasi.

Voit nauttia orgasmeista niin suihkussa, sängyssä kuin matkoillakin, sillä molemmat lelut ovat vesitiiviitä, huomaamattoman hiljaisia ja sopivat täydellisesti käsilaukkuun.

Huolehdi hyvästä hygieniasta ja puhdista klitoriksesi uudet parhaat kaverit lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvät tuotteet mutta
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen katsellut Fun Factoryn pulsaattoreita jo pitkään, mutta en ostanut niitä hinnan vuoksi, kunnes näin tämän sarjan, jonka hinta oli mielestäni edullinen siihen nähden, mitä sain. Kokeilin molempia tuotteita (yhdessä) heti kun ne saapuivat, mutta huomasin nopeasti, että Volita ei tehnyt minulle mitään, ja vaihdoin sen Satisfyeriin. Olen kokeillut sitä sen jälkeen kahdesti nähdäkseni, saisinko sen toimimaan, mutta ei onnistunut, enkä ole käyttänyt sitä sen jälkeen. Volitan materiaalia on myös erittäin vaikea pitää puhtaana, ja se on melkein kuin magneetti nukkauksille. Sen lisäksi, että Volita ei tehnyt minulle paljon hyvää, Stronic Petiten oli mielestäni myös itsessään selvästi liian pieni. Olen tyytyväinen siihen, mutta en käytä sitä kovin usein. En yleensä pidä liian suurista dildoista, joten olin toivonut, että sillä ei olisi väliä, että se oli hieman pieni, mutta opin läksyni. Olen silti melko tyytyväinen siihen, ja mielestäni se on hienoa sykkivän vaikutuksen kanssa, se tuntui todella mukavalta. Suunnittelen ostavani jossain vaiheessa myös Stronic G:n, joka on hieman isompi, ja toivon, että se pystyisi tekemään minulle hieman enemmän.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Clit Kit Limited Edition Vibraattorisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful