Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Factory Duke on innovatiivinen ja täyttävä anaalivibraattori, joka on muotoiltu osumaan tarkasti eturauhaseen, joka tunnetaan myös miehen G-pisteenä.

Duke on muotoiltu mukailemaan miehen anatomiaa, joten sitä on erityisen mukava käyttää. Siinä on kaikki tarvittavat kurvit, jotta se kiihottaa miestä anaalisesti, eturauhasen kohdalta ja välilihan alueelta mahdollisimman nautinnollisesti.

Duken sisällä on tehokas vibraattori, joka tekee kaiken työn puolestasi, joten voit vain keskittyä nauttimaan sen kuuden eri värinäasetuksen aiheuttamista tuntemuksista. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa.

Duke-eturauhasvibraattori on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joten se on todella joustava. Se sopii käytettäväksi yksin tai kumppanisi kanssa.

Suosittelemme käyttämään Duken kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Duke on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori
Hessuli - 18. apr. 2020
Hyvä laadukas lelu. Värinä oli säädettävissä ja voimakas ,mutta aluksi oli opettelua ,jotta löysi oikeaan kohtaan. Olin tyytyväinen ostokseen,mutta ainut huonopuoli ,kun ladattaessa ei ole merkkivaloa,jotta tietäisi,kun lataus on täysi.
Hyvä laadukas lelu
Hujajaja - 6. dec. 2017
Lelu meni paikoilleen helposti ja osui oikeaan kohtaan vaikka en kovin kokenut käyttäjä olekaan. Värinä oli voimakas ja tuntui hyvin mutta ääni vibrassa kuulosti aika kovalta. Kaikin puolin tyytyväinen ostokseen. Ainoa asia mikä voisi olla paremmin on vibran paikka koska nyt sen kanssa on aika vaikea olla istualtaan. Pysyy paikoillaan seksin aikana joka on hyvä asia
Erinomainen osumaan juuri oikeaan kohtaan
Mikael - 22. feb. 2019
Voi olla hieman vaikeaa saada se paikalleen ensimmäisellä kerralla, mutta kun se on paikallaan, se osuu sinne, missä se on parasta. Todella hyvä ostos! Se ei pysy paikallaan, jos liikut liikaa, mutta sen ei pitäisi mielestäni vetää alas.
0
Super anaalivibraattori
lasse jensen - 10. jan. 2014
Super vibraattori. Sinun on vain totuttava siihen, kun olet uusi aloittelija. Se on todella hyvä antamaan orgasmin, hyvää materiaalia, ei ole äänekäs ja vibraattorissa on hyvä muoto.
0
Tuhma pikku juttu
Jens - 22. nov. 2013
Hyvä vibraattori mukavasta materiaalista. On hieman vaikea saada paikoilleen, mutta kun se on sisällä, se pysyy paikallaan, vaikka liikkuisi paljon. Voin siis selvästi suositella käytettäväksi kumppaninsa kanssa. Vibraattori ei ole niin voimakas kuin toivoin, mutta toimii myös ilman päälle kytkemistä hyvin muotonsa ansiosta. Kaiken kaikkiaan hyvä pieni lelu.
0
Et tule katumaan tätä ostosta
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä eturauhasvärähtelijä on erittäin hyvä, mutta se ei ole aloittelijoille, koska se vaatii hieman harjoittelua, mutta kun olet tottunut anaalidildoon, kaikkien pitäisi ostaa tämä kaunis ja ihana eturauhasvärähtelijä. Muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Se sopii täydellisesti ja on suhteellisen hiljainen, ja saat mitä ihanimpia orgasmeja.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tehokas vibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on melkein liian voimakas. En ole saanut siitä orgasmia, mutta se voi johtua vain minusta,
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful