Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Flexi Felix Silikoniset Anaalihelmet var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn Flexi Felix on pehmeä ja joustava anaalihelmiketju, joka on aivan ehdoton valinta anaalistimulaatiosta kiinnostuneille. Se sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Anaalihelmet ovat ovaalin muotoisia ja erikokoisia. Ensimmäinen sisään asetettava helmi on pienin. Voit itseä päättää kuinka paljon stimulaatiota haluat käyttämällä kerrallaan vain yhtä helmeä tai vaikka kaikkia.

Koska Flexi Felix on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, helmet painuvat yhteen kun asetat ne sisääsi. Suosittelemme, että käytät laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Näin lelu myös liukuu helpommin sisään.

Anaalihelminauhan päässä on ergonominen kahva kahdelle sormelle, mikä tekee sen poistamisesta helpompaa. Kahva toimii myös stopperina, joten nauha ei voi vahingossa luiskahtaa kokonaan sisään. Helmet stimuloivat sinua sekä ollessaan sisälläsi että ulosvetäessä.

Puhdistat helminauhan helposti lämpimällä vedellä ja Fun Factoryn omalla seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella.

Flexi Felixin sisään asetettava maksimipituus on 25 cm. Helmet ovat halkaisijaltaan 1,7-2,4 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
hyviä aloittelijan helmiä
Anonymous - 12. jan. 2014
Ostin nämä, koska en ollut koskaan aiemmin ostanut helmiä, ja pidin tuotteesta heti. Se on hyvää materiaalia ja hyvän kokoinen kahva. se on hyvin pitkä, mutta ei kovin iso, joten vaikka se oli mukava, tunsin, että se oli liian pieni minulle. Joten jos etsit helmiä aloittelijana, voin suositella näitä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
hauska ja ihana
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieno juttu käytettäväksi, kun se on ensimmäinen kerta. Yhtäkkiä se oli kokonaan ylhäällä, ja mies tuli helpommin, koska käytin sitä, kun rakastelimme ja olin siksi tiukempi. Suositellaan!!! Käytä rentouttavaa anaalivoidetta !!!!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Makea mutta liian pehmeä
Anonymous - 12. jul. 2012
Se on nimensä veroinen, sillä se on erittäin joustava - ehkä hieman liiankin joustava. Se on erittäin söpö, ja jos pidät anaaliseksistä, mielestäni sen pitäisi ehdottomasti olla kokoelmassasi. Se on kuitenkin hieman liian pehmeä käytettäväksi, joten sinun on lämmitettävä hyvin ennen sen asettamista.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistavat aloituslelut
Anonymous - 8. feb. 2013
"Flexi Felix" on loistava lelu aloittelijoille. Se on erittäin pehmeä ja taipuisa, eivätkä pienet pallot juuri muuta kokoaan - ne ovat viinirypäleiden kokoisia, mutta pidempimittaisia. Jos etsit yhtä lelua anaalistimulaation aloittamiseen, olkoon se Felix! Se on super mukava käyttää ja voi olla täydellinen nautintoon ihan itsessään tai alkusoittona jollekin isommalle ;) Jos kuitenkin nautit hieman kovemmasta stimulaatiosta, lelu jää vajaaksi - voi olla hienoa aloittaa tällä ja siirtyä sitten toiseen leluun. Huolimatta hieman ärsyttävästä "naamasta" kuvassa, en usko, että sitä näkee käytön aikana - se on vain kätevä käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Flexi Felix Silikoniset Anaalihelmet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful