Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A var 1

Yhteenveto

Fun Cup on ergonomisesti muotoiltu ja kerrassaan tyylikäs vaihtoehto siteille ja tamponeille suositulta Fun Factorylta. Pakkauksessa on 2 kpl A-kokoisia kuukuppeja.

Fun Cupin avulla voit täysin vapaasti urheilla, käydä saunassa tai nauttia ihanasta esileikistä myös kuukautisten aikaan ilman että syntyy sotkua. Kuppi kerää kuukautisvuodon sisälleen ja tyhjennetään sekä huuhdotaan tarvittaessa, joskin kuitenkin viimeistään 12 tunnin välein.

Kuukuppi sopii kaikille naisille iästä riippumatta. Fun Cup on saatavilla kahdessa eri koossa. A-koko sopii kevyeen vuotoon, alle 30-vuotiaille naisille tai naiselle, joka ei ole synnyttänyt alateitse. B-koko puolestaan on aavistuksen suurempi, joten se sopii runsaampaan vuotoon, yli 30-vuotiaille naisille tai alateitse synnyttäneille.

Tämä upea silikonikuppi on muotoiltu anatomisesti, joten se mukailee vartalosi muotoja ja on erittäin varma käyttää. Kuppien mukana saat myös säilytyspussin, jossa kuppia voi pitää käyttökertojen välissä ja jonka sisällä sitä on myös helppo kuljettaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Parasta mitä minulla on ollut
Lucy - 16. nov. 2020
Olen käyttänyt kuukautiskuppeja 15 vuotta ja ne ovat kaikki olleet perinteisen muotoisia. Minulla on ollut vaikeuksia saada ne avautumaan kunnolla ja se vaati aina monia yrityksiä riippumatta kuinka kovia kuppeja käytin ja kuinka monta lasta olin synnyttänyt. Mutta näissä on eri muoto ja se vain toimii! En voi kuvitella, että kenelläkään olisi ongelmia näiden kanssa. Täydet pisteet!
0
Fantastinen
P - 19. mar. 2018
Olen aiemmin kokeillut toista kuppia, jota en saanut toimimaan. Tämä on hämmästyttävä muotonsa vuoksi. Sinun täytyy kokeilla sitä muutaman kerran, mutta kun olet löytänyt tekniikan, se on helppoa.
0

Fun Factory Fun Cup Kuukuppi 2 kpl Koko A

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful