Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Gigolino Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Jos etsit korkealaatuista ja tehokasta dildovibraattoria, joka on muodoltaan hoikka ja maltillinen, Fun Factory Gigolino on hyvä valinta. Se on kompaktimpi kuin monet markkinoilta löytyvät dildovibraattorit, joten se sopii erityisen hyvin aloittelijoille ja kevyemmästä stimulaatiosta nauttiville.

Sen kaareva muotoilu ja aavistuksen ulkoneva pää sopivat hyvin G-pisteen stimulointiin, ja sen tasaisella päällä kiihotat myös nautinnollisesti klitorista. Gigolinossa on kuusi erilaista värinärytmiä ja kuusi eri nopeutta, joista löydät varmasti mieleisesi. Käynnistät Gigolinon painamalla plus-painiketta n. 0,5 sekunnin ajan, ja sen jälkeen voit vaihdella värinätasoja plus- ja miinuspainikkeiden avulla.

Gigolinosta voit nauttia myös suihkussa, sillä se on täysin vesitiivis. Siksi se on myös todella helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Gigolino on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Parhaan kokemuksen saat käyttämällä sen kanssa Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta.

Huomioithan, että Gigolino toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Jos Gigolino värisee ainoastaan tasaisella värinällä käynnistettyäsi sen, ota sen paristot ulos ja tarkista, että ne on varmasti asetettu oikein päin. Suosittelemme ottamaan paristot ulos aina kun et käytä Gigolinoa, jottei niiden varaus kulu itsestään loppuun.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
No... hyvä on.
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava muotoilu ja hyvä ensimmäinen dildo. Se oli kuitenkin paljon pehmeämpi ja liikkuvampi kuin olin odottanut, eikä värähtelyt vastanneet odotuksia, mutta sopii luultavasti herkille. Pinta oli sileä kädelle, mutta herkkiä limakalvoja vasten siitä tulee liian suuri kitka ja se voi hiertää. (Tarvitsee paljon liukua!) Ostin tämän, koska olen omistanut saman merkin tuotteita aiemmin ja olen ollut erittäin tyytyväinen, mutta valitettavasti tämä ei ole hintansa veroinen. Suosittelen lisäämään muutaman satasen ja ostamaan esim. fun factory big bossin, jos etsit jotain tukevampaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hienoa vastinetta rahalle!
Anonymous - 11. jun. 2016
Minulla on useita dildoja, mutta palaan mielelläni tähän. Se oli ensimmäinen ostamani ja valitsin sen tuolloin hinnan vuoksi, enkä ole koskaan katunut sitä! Aluksi erilaiset värähtelyvaihtoehdot riittivät minulle, mutta haluan enemmän ;) mutta se tuntuu hyvältä kädessä ja on hyvän kokoinen. Ja kaiken kaikkiaan se on suosikkidildoni ?? se toimii myös erinomaisesti klitorisstimulaatioon ??
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Gigolino Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful