Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory LAYA II Klitorisvibraattori var 1

Yhteenveto

Etsitkö tehokasta ja voimakkaasti värisevää klitorisvibraattoria, joka saa sinut takuulla kliimaksiin kerta toisensa jälkeen? Siinä tapauksessa Fun Factory LAYA II Klitorisvibraattori on oiva hankinta.

Vibraattori on uusi ja paranneltu versio maailmankuulusta, suositusta Fun Factory LAYAspot ‑vibraattorista. Tämä uusi versio värisee entistä voimakkaammin ja on lisäksi ladattava, joten voit nauttia siitä aina uudestaan ja uudestaan.

LAYA II on muotoiltu ergonomisesti, joten sen värinät osuvat helposti juuri oikeisiin kohtiin. Klitorisvibraattori on hiljainen ja siinä on erilaisia värinärytmejä.

Fun Factory LAYA II on valmistettu Saksassa lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä iholla. Sen mukana saat magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon.

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä, tehokas vibraattori
Sofie - 24. sep. 2018
Voin lämpimästi suositella LAYAA! Poikaystäväni rakastaa nähdä minun käyttävän sitä ja jopa käyttää sitä minuun itse Materiaali on mukavaa ja pehmeää ja istuu hyvin käteen. Pidän voimakkaasta värähtelystä ja ymmärrän sen täällä. Se on helppokäyttöinen ja akku kestää todella pitkään. Pidän erityisesti siitä, että sen voi ladata eikä paristojen kanssa tarvitse kamppailla
0
Näppärä pieni vibraattori
Nikoline - 13. mar. 2017
Mielestäni Laya II on todella hyvä vibraattori. Se on helppo käyttää, ladata ja puhdistaa. Ja se on myös kohtuullisen hiljainen. Se istuu todella hyvin käteen ja on aivan täydellisen kokoinen. Olen todella tyytyväinen omaani ja voin lämpimästi suositella sitä muille naisille.
0

Fun Factory LAYA II Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful