Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory LAYAspot Klitorisvibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn LAYAspot-klitorisvibraattori on sekä tehokas että kaunis. Se tarjoaa sinulle 11 voimakasta, helposti hallittavaa värinätasoa. LAYAspot on yksi maailman parhaiten myyvistä klitorisvibraattoreista johtuen sen naisellisesta ja hienostuneesta ulkonäöstä, ergonomisesta muotoilusta ja nautinnollisesta värinästä. Laajan värähtelyvalikoiman ansiosta se sopii kaikille naisille aloittelijoista kokeneisiin käyttäjiin.

Suosittelemme, että käytät vibraattorin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemuksesi on mahdollisimman nautinnollinen.

Vibraattori on roisketiivis. Voit käyttää sitä suihkussa, mutta älä upota sitä veteen. Hiljainen LAYAspot sopii mainiosti huomaamattomaan käyttöön.

Vibraattori käyttää 2 x AAA-paristoja (ei mukana).

Käytön jälkeen puhdista lelusi Fun Factoryn seksilelun pesuaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä klitorisvibraattori on markkinoiden paras. Löydät sinulle sopivan värähtelytason tai seuraat tasoja ylöspäin suuren nautinnon saavuttamiseksi. Kestää vähintään 7 vuotta!!! Hiljainen myös korkeilla värähtelytasoilla. En usko, että tulen koskaan vaihtamaan tätä :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ihana rakkauden leikkikaveri.
Anonymous - 4. jun. 2015
Meille tämä vibraattori täydentää Love Play -leikkiämme, joka on sitä, mitä yhteiselo voi olla, kun viestintä on avointa ja hyvää. Jokaisen pariskunnan pitäisi hemmotella itseään tällaisella "ystävällä", ja avoliitossa päästään korkeuksiin, jotka muuten saattaisivat olla vaikeita, ainakin meidän iässämme.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihana lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Uusi paras kaverini. Tuote on kauniisti suunniteltu ja tuntuu ylelliseltä. Kun se kytketään päälle, vaaleanpunainen/punainen valo loistaa helposti saavutettavien painikkeiden kohdalla. Materiaalin (silikoni) ansiosta se tuntuu mukavalta ihoa vasten. On useita suosikkeja monien erilaisten värähtelymallien joukossa, joista voi valita. Sitä on mukava pitää kädessä ja se on suhteellisen hiljainen; se ei häiritse äänellään. Ei miinuksia tästä lelusta, rakastan sitä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Orgasmin todellinen mestari
Anonymous - 13. mar. 2024
Koska tätä värähtelijää on käytetty tyttöystävälleni, arvosteluni on yhteenveto hänen kokemuksistaan sen kanssa. Ostin tämän vibraattorin tyttöystävälleni muutama vuosi sitten, kun olimme lapsenkengissämme seksilelujen ihmeellisessä maailmassa. Valitsin sen siksi, että hän ei oikein pitänyt ajatuksesta, että jokin menee hänen sisäänsä, mutta halusi silti kokea lelun aiheuttaman orgasmin. Tähän Laya Spot on täydellinen. Ainoa asia, josta se ylpeilee, on klitoriksen stimulointi. Ja se tekee juuri sen. Siitä hetkestä, kun aloitamme (muistathan, että runsaasti voiteluainetta) siihen asti, kun hän saa orgasmin, kestää harvoin yli 5 minuuttia, ja orgasmi on TODELLA voimakas. Tunne on (kuulemma) hyvin voimakas ja hyvin keskittynyt, joten se osuu juuri sinne, missä se tuottaa eniten nautintoa. Jos, kuten me, olet poreammeiden fani, se on erinomainen kumppani, jonka voit ottaa mukaan kylpylään, koska se on vedenpitävä, mikä on vain suuri plussa. Osta se itsellesi tai rakkaallesi. Et tule katumaan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä tärinää ehdottomasti, koska se on hiljainen, tehokas ja voit käyttää sitä kumppanisi kanssa. Se on erittäin helppo puhdistaa ja se on huomaamaton, joten voit ottaa sen mukaan, jos matkustat. Rakastan myös sitä, että siinä on useita vahvuuksia, joten voit löytää sinulle parhaiten sopivan. Voit olla täysin varma siitä, että saat maksimaalisen nautinnon ja että mitään aineita ei ole käytetty, jotka voisivat olla haitallisia tai aiheuttaa allergisia reaktioita, koska olen itse hyvin herkkä tässä suhteessa, eikä minulla ole ollut mitään ongelmia. Et varmasti kadu sen ostamista.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super mukava vibraattori
Anonymous - 9. apr. 2016
Loistava ostos! Pieni ja helppo kuljettaa, todella mukava tärinä ja erittäin helppo käyttää! Rakastan eri tärinätasoja, koska niillä on hieman sujuvampi siirtyminen kuin "tavallisilla" täryttimillä. Olen niin tyytyväinen vibraattoriini ja olen yleensä melko suuri Fun Factoryn tuotteiden fani. Ainoa asia, johon voin laittaa sormeni, on se, että kärki on tehty kovasta muovista, olisin voinut käyttää jotain hieman pehmeämpää, mutta ehkä se johtuu vain siitä, että minulla on yliherkkä klitoris. Erittäin suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Uskollinen kumppanini
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan uskollista seksiseuraani Layaspotia loputtomasti. Se on palvellut minua hyvin monta vuotta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory LAYAspot Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful