Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Lovering 8ight Penisrengas var 1

Yhteenveto

Fun Factory Lovering 8ight Penisrengas on joustava ja todella pehmeä. Sen avulla saat kookkaamman ja kestävämmän erektion.

Vie suurempi rengas peniksesi tyveen ja anna pienemmässä renkaassa olevan pallukan stimuloida kumppanisi klitorista yhdynnän aikana. Vaihtoehtoisesti voit kääntää renkaan ympäri, jolloin pallukka stimuloi välilihan herkkää aluetta. Rengasta voi käyttää myös peniksen ja kivesten ympärillä, jos otat pallukan siitä irti.

Penisrengas on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin ftalaatiton. Rengas on niin joustava, että se sopii miehelle kuin miehelle.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa Fun Factoryn omaa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

Lovering 8ight on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Outo huijaus
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on suunniteltu väärin. Nuppi istuu liian korkealla eikä osu naisen herkkiin kohtiin. Rengas on tiukka - niin tiukka, että siitä tulee kivulias erektion kasvaessa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tyylikäs nautinto...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensinnäkin, tämä on aivan loistava tuote. Se ei näytä lainkaan seksilelulta. Itse asiassa se on enemmänkin kuin vauvojen hammastelujuttu:-) Materiaali on todella pehmeää ja muuttuu vielä pehmeämmäksi, kun käytät liukuvoidetta. Ostimme sen, koska halusimme kokeilla penisrengasta, josta ei vain mieheni saisi jotain irti, vaan myös minä. Ja on reilua sanoa, että minä sain. Se kiristyy mukavasti hänen ympärillään. En tuntenut aivan yhtä suurta eroa hänen erektiossaan (ehkä siksi, että pieni kukka vei kaiken huomioni:-)), mutta hän tunsi sen selvästi itse. Pieni kukka teki varmasti ihmeitä minussa. Se stimuloi juuri siellä, missä sen piti - ja kaikki päättyi hyvin:-) Suosittelen sitä lämpimästi. Erityisesti muotoilun eikä vähiten sen toiminnon vuoksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä materiaali, mutta väärä rakenne meille
Anonymous - 13. mar. 2024
Laatu on pehmeää ja mukavaa, mutta pallo istuu väärin meihin nähden, ja siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Valitettavasti meidän oli otettava se pois.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Se on aivan liian tiukka
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on aivan liian tiukka eikä se ole tarpeeksi joustava, jos sinulla on suuri, täysi penis. Elastisuus on liian huono, ja se aiheutti minulle verenkierron puutetta ja punaisia mustelmia, joissa se oli sijoitettu. Käytä sen sijaan penisrengasta vibraattorin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
liian tiukka
Anonymous - 13. mar. 2024
Pienemmästä peniksestä huolimatta se tuntui liian tiukalta. Joten käytin askarteluveitsen ja leikkasin reiän isommaksi ja se auttoi, joten nyt se on helpompi laittaa päälle eikä tunnu tiukalta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Lovering 8ight Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful