Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory OHHH Box var 1

Yhteenveto

Fun Factory OHHH Box tarjoaa roppakaupalla hemmottelua sinulle itsellesi tai elämäsi naiselle. Pakkaus sisältää 3 Fun Factory -tuotemerkin bestselleriä, joita voi käyttää sekä kumppanin kanssa että nauttiessasi omasta seurastasi.

Sundaze-pulsaattori sopii niin G-pisteen kuin klitoriksenkin stimulointiin. Se hyödyntää teknologiaa, joka matkii miehisiä työntöliikkeitä ja vie orgasmisi aivan uusiin ulottuvuuksiin. Anna sen hemmotella sinua sykkivällä stimulaatiolla ja kiihottavilla työntöliikkeillä. Siinä on 11 tehokasta asetusta, joiden intensiteettiä ja nopeutta voit säätää.

Volta-vibraattorissa on kaksi upeaa, pitkää silikonikieltä, jotka kiihottavat klitoristasi 6 värinärytmillä ja 6 nopeudella. Värikäs leikkikaverisi soveltuu myös muiden erogeenisten alueiden stimulointiin.

Be One -sormivibraattori puolestaan maustaa parileikkejä tekemällä tuhmista hyväilyistä entistäkin intensiivisempiä. Se on ergonomisesti muotoiltu ja asettuu luontevasti paikoilleen sormien väliin kuin kuudenneksi sormeksi. Siinä on kaksi moottoria, jotka värisevät 4 intensiteetillä ja 1 rytmillä. Sen joustava ja kaartuva kärki osuu helposti juuri sinne minne pitääkin.

Kaikki tuotteet ovat vesitiiviitä, joten tuhmat leikkinne voivat jatkua kylpyhuoneen puolella. Lataa ne mukana tulevilla magneettisesti kiinnittyvillä USB-latausjohdoilla. Käytä mukana tulevaa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen. Pakkauksen mukana tulee myös seksilelun puhdistusaine ja 2 säilytyspussia.

Avaat matkalukituksen pitämällä FUN-painiketta ja pluspainiketta pohjassa yhtäaikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fun Factory OHHH Box

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful