TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Patchy Paul Dildovibraattori var 1

Fun Factory Patchy Paul Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Hurmaava, hymyilevä Fun Factory Patchy Paul sopii hyvin tehokasta ja hoikkaa dildovibraattoria kaipaavalle.

Patchy Paul on muotoiltu sympaattiseksi kaalimadoksi, joten nautinnollisen värinän lisäksi saat myös hippusen huumoria. Vibraattorissa on peräti 11 erilaista värinätasoa, joita säädät näppärästi sen tyvessä olevien painikkeiden kautta. Dildovibraattorin käyristetty kärki mahdollistaa myös G-pisteen stimuloinnin.

Vibraattorin juomutettu pinta tarjoaa herkullista stimulaatiota liikuttaessasi sitä edestakaisin. Patchy Paulissa on myös ns. turbotoiminto, eli kun painat turbopainiketta pitkään, se korvaa senhetkisen värinärytmin voimakkaalla, tasaisella värinällä.

Patchy Paul on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista ja on siten täysin ftalaatiton. Sen pinta tuntuu samettiselta ihoasi vasten ja sen varsi on mukavan joustava käytössä sopien hyvin naisvartalon muotoihin.

Saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen, suosittelemme käyttämään Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta Patchy Paulin kanssa.

Patchy Paul on vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Se toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful