TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Patchy Paul G5 Ladattava Dildovibraattori var 1

Fun Factory Patchy Paul G5 Ladattava Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factory Patchy Paul G5 on hurmaava ja hitusen humoristinen dildovibraattori, joka värisee yhdeksällä eri värinätasolla. Jos kaipaat hoikkaa ja näppäränkokoista dildovibraattoria, se on erinomainen valinta.

Patchy Paul muistuttaa hymyilevää kaalimatoa, mutta sen lempeä ulkomuoto kätkee sisälleen melkoisen tehopakkauksen. Säädät sen nautinnollisia värinöitä kahvassa olevien painikkeiden kautta.

Patchy Paulin pyöreät, kumpuilevat muodot antavat sinulle lisästimulaatiota liikuttaessasi sitä edestakaisin. Sen käyristetty kärki osuu ihanasti G-pisteeseen. Tehokkaassa dildovibraattorissa on myös kätevä kahva, jonka avulla sitä on helppo ohjata.

Patchy Paul G5 on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla, joten ei huolta paristojen loppumisesta kesken kaiken. Vibraattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja on täysin ftalaatiton. Sen pinta tuntuu samettiselta ihoasi vasten ja sen varsi joustaa sopivasti muttei liikaa. Patchy Paul on myös täysin vesitiivis.

Vuonna 2016 Patchy Paul voitti Red Dot -palkinnon parhaasta muotoilusta.

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful