Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Play Kit var 1

Yhteenveto

Tämä ultimaattinen Play Kit sisältää kolme huippusuosittua Fun Factoryn seksilelua, jotka tarjoavat kaikenkattavia nautintoja miehille. Hemmottele niillä joko itseäsi tai kumppaniasi. Lelut soveltuvat niin soolonautintoihin kuin parileikkeihinkin.

Cobra Libre hieroo peniksen yläosaa ja terskaa voimakkailla värinöillä. Sen kaksi tehokasta moottoria värisevät 11 eri asetuksella. Ergonomisesti muotoiltu laite pysyy tukevasti kädessä, käytitpä sitä sitten istuessasi, maatessasi tai seisaaltaan. Sinun ei tarvitse tehdä elettäkään, kun järeät moottorit hoitavat hommat puolestasi.

Manta on penisvibraattori, jonka värinät ja juomutettu rakenne stimuloivat intensiivisesti. Se sopii täydellisesti niin itsetyydytykseen, suuseksiin kuin yhdynnän aikana käytettäväksi. Vibraattorin joustavat siivekkeet syleilevät penistä ja sen 6 värinärytmiä ja 6 intensiteettiä stimuloivat kiihottavasti liikuttaessasi sitä koko peniksen mitalta.

Bootie Ring on penisrenkaan ja eturauhashierojan yhdistelmä. Se auttaa saavuttamaan pitkäkestoisemman erektion, joka on tavallista jämäkämpi ja kookkaampi. Sen kumpuileva keskiosa hieroo välilihan aluetta liikkeidesi tahtiin samalla kun anustappi kiihottaa eturauhasen aluetta.

Käynnistät ja sammutat vibraattorit pitämällä FUN-painiketta pohjassa 3 sekunnin ajan. Ohjaat värinärytmejä plus- ja miinuspainikkeista. Lataat tuotteet mukana tulevilla USB-latausjohdoilla. Käytä mukana tulevaa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen. Pakkaukseen kuuluu myös seksilelun puhdistusaine ja 2 säilytyspussia.

Avaat vibraattorien matkalukituksen pitämällä FUN-painiketta ja pluspainiketta pohjassa yhtä aikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Fun Factory Play Kit

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful