Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Semilino Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn Semilino on nautinnollisesti uritettu dildovibraattori, joka hemmottelee sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Semilino on varustettu aiempaa voimakkaammalla moottorilla, joka takaa tehokkaan värinän. Lisäksi sen sauvaosa on uritettu kiihottavasti, jolloin saat lisänautintoa liikuttaessasi sitä edestakaisin sisälläsi. Kaiken muun hyvän lisäksi Semilinon käyristetty pää on suunniteltu osumaan nautinnollisesti G-pisteeseesi. Toisin sanoen tämä dildovibraattori on pieni mutta pippurinen tapaus, joka tuottaa taatusti nautintoa käyttäjälleen.

Semilinoa on helppo käyttää. Käynnistät ja sammutat sen FUN-painikkeen avulla. Voit valita sen kuuden eri värinärytmin ja kuuden värinätehon välillä painamalla plus- ja miinuspainikkeita.

Semilino on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Dildovibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Semilino on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi ottaa sen mukaan suihkuun. Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Laitteessa on myös näppäinlukko, jolla voit varmistaa, ettei se mene itsestään päälle yöpöydän laatikossa tai matkalaukussa. Saat näppäinlukon pois päältä painamalla FUN-painiketta n. sekunnin ajan, minkä jälkeen laite on käyttövalmis.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fun Factory Semilino
Lisa - 21. aug. 2020
Lelun muotoilu on omaan makuuni liian voimakas ja tuntuu epämukavalta, jopa kivuliaalta penetroidessa. Materiaaliltaan tuote on laadukas, ja sitä on helppo käyttää. Värinäasetuksia on riittävästi.
Fun Factory Semilino
Kirsti - 24. apr. 2020
Hiljainen, tehokas ja äärimmäisen mukava "kaveri". Vaikuttaa todella laadukkaalta, kuten muutkin Fun Factoryn tuotteet. Materiaali on oikein miellyttävä ja tuote onkin tarjonnut hyvin rentouttavia hetkiä sekä yksinään että muiden lelujen kanssa. Lämmin suositus!
Paras vibraattori
Elisa - 7. feb. 2018
Tuote on helppokäyttöinen ja sopivan kokoinen. Värinä on todella tehokas ja koska se on uudelleen ladattava saa siitä nauttia aina uudestaan. En saa kovin helposti orgasmia mutta tällä se on taattu! Suosittelen ostamaan!
Todella hieno
Anonymous - 7. feb. 2020
Sopivan suuri, tehokas kotelo
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fantastinen, fantastinen, fantastinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastinen dildovärähtelijä. Erittäin suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suuri aloittelijan dildo
Anonymous - 8. feb. 2020
Kunpa tämä olisi ollut laatu, kun ostin ensimmäisen dildoni 25 vuotta sitten. Tämä on hämmästyttävin aloittelijan dildo. Käytän sitä enimmäkseen klitoris- ja g-pisteen stimulaattorina, johon se on täydellinen. Rakastan uria.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Semilino Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful