TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Semirealistic Juomutettu Dildovibraattori var 1

Fun Factory Semirealistic Juomutettu Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factory Semirealistic tarjoaa täyttävää sisäistä stimulaatiota ja hieroo nautinnollisesti myös emättimen aukkoa. Suosittelemme sitä kokeneemmille käyttäjille.

Semirealistic on aidonkokoinen dildovibraattori, jonka juomutettu pinta hieroo sinua kiihottavasti joka työnnöllä. Lisäksi se värisee yhteensä 11 eri värinätasolla, joista kolme on sykkivää. Siinä on myös turbobooster-painike, jonka avulla muutat senhetkisen värinärytmin tasaiseksi voimakkaaksi värinäksi.

Dildovibraattori on käyristetty päästään, joten se osuu helposti myös G-pisteeseen. Semirealistic on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jonka pinta on sametinpehmeä. Se on täysin ftalaatiton.

Suosittelemme käyttämään dildovibraattorin kanssa Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Vesitiivistä vibraattoria voi käyttää myös suihkussa. Puhdistat sen helposti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Semirealistic toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful