Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Semirealistic Juomutettu Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Factory Semirealistic tarjoaa täyttävää sisäistä stimulaatiota ja hieroo nautinnollisesti myös emättimen aukkoa. Suosittelemme sitä kokeneemmille käyttäjille.

Semirealistic on aidonkokoinen dildovibraattori, jonka juomutettu pinta hieroo sinua kiihottavasti joka työnnöllä. Lisäksi se värisee yhteensä 11 eri värinätasolla, joista kolme on sykkivää. Siinä on myös turbobooster-painike, jonka avulla muutat senhetkisen värinärytmin tasaiseksi voimakkaaksi värinäksi.

Dildovibraattori on käyristetty päästään, joten se osuu helposti myös G-pisteeseen. Semirealistic on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, jonka pinta on sametinpehmeä. Se on täysin ftalaatiton.

Suosittelemme käyttämään dildovibraattorin kanssa Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Vesitiivistä vibraattoria voi käyttää myös suihkussa. Puhdistat sen helposti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Semirealistic toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Puolirealistinen
Anonymous - 9. oct. 2015
Violetti Fun Factory Semirealistic oli ensimmäinen seksilelu, jonka vaimoni ja minä hankimme, ja meillä on ollut se nyt kolme vuotta. Hyvin käytetty, mutta se ei näytä sitä. Olemme hankkineet muutamia muita leluja, mutta emme tarvitse toista suurta dildovärähtelijää. Jos se menisi pois, yrittäisimme luultavasti hankkia yhden samanlaisen. Se on iso ja melko kova, mutta silti hieman joustava. Ei tietenkään koskaan veltostu. Kaareva kärki ja karkeasti uurrettu yläosa. Kärki painaa mukavasti g-pistettä eteenpäin päin, ja se tuntuu ilmeisesti erittäin hyvältä myös toiseen suuntaan päin. Värähtelytilat ovat itseohjautuvia. Kolme painiketta: Plus, miinus ja turbo. Plus- ja miinuspainikkeilla vaihdetaan kuuden eri nopeuden ja kolmen pulssitilan välillä, kun se vaihtaa nopeutta eri nopeuksilla. Turbo-nappi laittaa "seiskan", jota ei varmaankaan tule käytettyä pitkään aikaan, kysymys on siitä, ylikuumeneeko moottori vai nainen ensin..... Voidaan lisätä, että massiivinen silikonirakenne tarjoaa hyvän äänieristyksen. Sen kanssa voi tuntua vaikealta kilpailla, vaikka tärinää ei laskettaisikaan. Puhdistus on helppoa, se on täysin vedenpitävä, joten pese se vain lämpimällä vedellä ja saippualla. Pinta tekee hygieenisen vaikutelman, eikä se näytä muuttuvan epämiellyttäväksi ajan myötä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Arviot
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuotteesta ei oikeastaan voi valittaa. Ihanat värähtelyt, ja toimii hyvin myös "soololeluna". On hieman karua pyytää monia sanoja, kun harvat sanat voivat selittää nautintoa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Fantastinen, fantastinen, fantastinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Emme todellakaan voi valittaa. Meillä on ollut tämä tuote ennenkin, ja kun se meni rikki, meidän oli vain hankittava uusi. Vanhassa laitteessa tehon säätäminen onnistui kääntämällä jalustaa, mutta uudessa laitteessa on painike, joka helpottaa käyttöä huomattavasti. Se on mukava ja sileä, ja urat ovat loistavat, ne eivät ole liian kovia eivätkä liian pehmeitä. Värähtelijä antaa todella hyvää nautintoa joka kerta :) Joten ostos, joka on jokaisen pennin arvoinen:)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hän on täysin tyytyväinen :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Meillä on ollut tämä tuote aiemmin, mutta valitettavasti se oli rikkoutunut huonojen paristojen vuoksi, jotka olivat vuotaneet ja pilanneet sen. Odotukset olivat siis kohdillaan, emmekä joutuneet pettymään! :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Yli odotusten
Anonymous - 13. mar. 2024
Voin vain suositella tätä fantastista tuotetta! Se on ehdottomasti rahansa arvoinen. Värähtelyt ovat todella mukavia, sekä sisällä että ulkona, saavuttaa orgasmin joka kerta!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ensikertalainen
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä värähtelijä ensikäyttäjälle. Pehmeä materiaali ja helppo puhdistaa. Ehdottomasti suositeltava muille...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erittäin hieno
Anonymous - 7. jul. 2017
Kun vanha mallini hajosi paristojen takia, minun oli löydettävä uusi. Tämä malli on yksinkertainen mutta tehokas, ja olen todella rakastanut sitä. Se tekee rentouttavasta torstaista TODELLA rentouttavan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Semirealistic Juomutettu Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful