Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori on pitemmälle kehitetty versio Fun Factoryn suositusta Share-strap-onista, joka on myös saatavilla verkkokaupastamme.

ShareVibe on valjaitta käytettävä värisevä strap-on, jota voi käyttää sekä vaginaaliseen että anaaliseksiin. Strap-on toimii siten, että nainen asettaa vibraattorin leveämmän osan emättimeensä ja pitää sitä paikallaan lantionpohjan lihaksillaan.

Vibraattorin tyviosan muotoilu kiihottaa käyttäjän klitorista ja G-pistettä samalla kun pisin osa tuottaa nautintoa vastaanottajalle. Oikean tekniikan löytäminen vaatii hieman harjoittelua ja vahvat lantionpohjan lihakset, joten dildon käyttöä kannattaa harjoitella ennen tositoimiin ryhtymistä.

Vibraattori on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu todella pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Se on joustava, mutta kuitenkin sopivan jämäkkä, jotta se tarjoaa nautinnollista stimulaatiota.

ShareVibessa on irrotettava bullet-vibraattori, jonka värinän voi tuntea molemmissa strap-onin päissä. Voitte valita viidestä eri värinävaihtoehdosta, joita säädätte helposti vibraattorin alapuolella olevan painikkeen avulla.

Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Sopiva aloittelijalle, muttei kuitenkaan
Get It On - 6. mar. 2017
ShareVibe on ehkä hiukan outo väliinputoaja funfactoryn Share-tuotteissa omasta mielestäni. Sen käyttö vaatii "antavalta" puolelta hyviä lantiopohjan lihaksia ja harjoittelua jotta sen pystyy pitämään paikallaan, mutta saajalle tunne on aika pieni koska dildo on täysin tasainen ja todella liukas liukkarin kanssa. Tämän takia sillä on kuitenkin helppo aloittaa sessiot, mutta käy tylsäksi ainakin itselle todella nopeasti ottavana ja haluan tuntuvampaa. Vibra on kiva, mutta omasta mielestä se tuo liikaa hintaa vaikka ei tunnu kovinkaan kaiken sen silikonin läpi. On muuten äkänen pikku bulletti, muttei "stantardi" kokoinen ja akku on kestänyt max 1.5-2 h. Helppokäytteisyyttä myös alensi se että vibra on todella vaikea saada pois dildosta pesua varten ja sen laturissa oleva led ei kerro milloin tuo on latautunut kokonaan. Vibra on kuitenkin tehty todella laadukkaasta abs-muovista ja nätisti kasattu. Sträppärin materiaali on todella hienoa ja laadukasta silikonia, kuten kaikissa funfactoryn tuotteissa, mutta kaikkia valumuotin liitoksen reunoja ei oltu tasoitettu kokonaan, jota odotin tälläiseltä premium-tuotteelta. Yhteenvetona voisi sanoa että yleiseen leikkimiseen kiva, mutta ei sträpillä orgasmia saada. Vibra erikseen on parempi orgasmintuottaja. Aloittelijalle voi olla paremmin sopiva kuin kokeneelle ottavan puolelta, mutta lyhyen pään pitäminen vaginassa on hankalaa ja vaatii kärsivällisyyttä.
Yksi parhaista ostoksistani!
Maria - 12. aug. 2018
Tämä on ehdottomasti kolmen parhaan ostokseni joukossa seksilelujen kategoriassa ikinä! Valitettavasti se ei pysty antamaan minulle orgasmia (vielä), ja se on hieman vaikea käyttää, koska se putoaa välillä väkivaltaisten liikkeiden aikana. Mutta se on niin tuhma! Tunnen itseni hyvin seksikkääksi ennen. Rakastan nähdä itseni peilistä, kun (cis-nainen) otan poikaystäväni (cis-mies) koira-asennossa. Värinät ovat todella plussaa. Suosittelisin sitä kaikille heteroseksuaalisille pariskunnille, jotka haluavat piristää asioita makuuhuoneessa - ja toivon todella, että pääsen joskus kokeilemaan sitä muiden naisten kanssa.
0
Intiimi ja hyvin toimiva
Dra - 5. mar. 2017
Kun lisäsimme anaaliseksiä vähitellen seksielämäämme, oli aika kokeilla strap-onia. Valinta osui värisevään straplessiin Fun Factorystä, koska tunnen itsekin heidän dildonsa ja tuotteiden laadun. Joka pennin arvoinen. Ja odota sitten, suuri menestys meille molemmille! Joskus siitä voi olla vaikea pitää kiinni, ja asentoa vaihdettaessa voi olla hyvä pitää kiinni yhdellä kädellä, jos ei muulla. Mutta se on minulle loistava käytössä, se osuu ehdottomasti sinne, mihin sen pitääkin - vaikka se liikkuu vähemmän, kun on pakko pitää siitä kiinni. Se on myös pehmeä ja mukava miehelle, jopa aloittelijana. Emme todellakaan pääse käyttämään vibraattoria, joka ennen kaikkea pitää hieman enemmän melua kuin mistä pidämme. Silti viisi tähteä meiltä molemmilta, monista erittäin intiimeistä ja nautinnollisista tunneista
0
Pehmeä ja kiva
Lars - 26. aug. 2015
Olen pitkään halunnut kokeilla ShareVibeä, mutta pelännyt, että sen käyttäminen olisi vaimolleni vaivalloista ja vaikeaa..... Mutta se oli aivan uskomatonta ensimmäisellä kerralla, se kiusoitteli hieman. Meidän oli myös vain löydettävä asento, joka oli mukava meille molemmille..... ja me löysimme sen! Koko ja materiaali ovat ehdottoman täydellisiä, mukava ja pehmeä ja bonus vibraattorista. Odotamme mielenrauhaa taas, jotta voimme tutustua juuri hankittuun sijoitukseen! Erittäin suositeltava!
0
Hyvin innoissani
AS - 15. oct. 2014
Olemme erittäin innoissamme Sharevibesta, jota käytämme peggingiin. Siinä on superkiva materiaali, kiva muoto, se on mukavan joustava ja se on kiva. Jos meidän on arvioitava dildo, annamme sille 4/5 mahdollisista tähdistä. Käyttäjänä se on mielestäni helppokäyttöinen, vaikka välillä putoaakin, mutta se paranee sitä mukaa, kun siihen tutustuu. Se sopii hyvin, no, kun se on ollut jonkin aikaa, emätin tarttuu siihen niin kuin se tekee. Se ei vaadi meiltä paljoa liikettä ennen kuin se putoaa pois ja jouduimme pitämään siitä kiinni yhdellä kädellä tai seisomaan jalat yhdessä. Me molemmat nautimme siitä eniten, kun mies ratsasti sillä maatessani selälläni. Me molemmat pidämme materiaalia mukavana ja sen muotoilu on todella hyvä. Materiaali on täysin kiinteää, ei liian pehmeää eikä jäykkää, ja mukavan joustavaa. Kantajana minua stimuloi dildon käyttö erittäin paljon - enimmäkseen kun hän ratsasti sillä. Oli lähellä, että sain orgasmin, ja se varmaan onnistuu toisellakin kerralla. Koko oli todella hyvä meille molemmille, emmekä ole aloittelijoita. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä värinään - se on ehdottomasti plussaa pelille. Minulle käyttäjänä värinä oli superhyvä ja tunsin selkeästi värinän, mikä oli suuri nautinto. Kumppanilleni oli todella hienoa, että häneen tunkeuduttiin dildolla, ja hän tuntee selvästi värinät - ne tekevät juuri sen lisän. Minulla on ollut ilo tunkeutua sillä myös naisen emättimeen, ja se oli suuri menestys ja nautinto meille molemmille. Jos meidän pitäisi muuttaa jotain Sharevibessä, se olisi remmilaitteen lisäys, jotta voi käyttää sitä sekä remmin kanssa että ilman. Se voi auttaa laajentamaan käyttövalikoimaa.
0
Hauskaa ja herkullista
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen halunnut kokeilla ShareVibeä jo pitkään, mutta pelkäsin, että vaimoni olisi vaikea käyttää sitä. Mutta se oli aivan fantastinen! Ensimmäisellä kerralla se oli hieman hankalaa. Meidän oli myös löydettävä asento, joka oli mukava meille molemmille... ja löysimme sen! Koko ja materiaali ovat aivan täydellisiä, herkullisen pehmeitä ja vibraattori on bonus. En malta odottaa, että voimme leikkiä sillä uudelleen ja tutkia uutta sijoitustamme! Erittäin suositeltavaa!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin innoissani
Anonymous - 13. mar. 2024
"Me molemmat rakastamme Sharevibea, jota käytämme peggingiin. Siinä on erittäin mukava materiaali, hyvä vuori, se on joustava ja se on myös itsessään hieno. Jos antaisimme dildolle arvosanan, se olisi 4 tähteä 5:stä. Käyttäjänä pidän itse sitä helppokäyttöisenä, vaikka se välillä putoaakin. Mutta se paranee, kun siihen tutustuu hieman. Se istuu ihan hyvin, kun sitä on käyttänyt jonkin aikaa, emätin melkein tarttuu siihen vähän. Meillä se ei vaadi paljon liikettä, että se putoaa ulos, ja meidän piti pitää sitä yhdellä kädellä tai seistä jalat yhdessä. Siksi nautimme siitä eniten, kun hän ratsasti sillä, kun minä makasin selälläni. Materiaali on meidän molempien mielestä ihanaa ja muotoilu on erittäin hyvä. Materiaali on kohtuullisen lujaa, ei liian pehmeää eikä liian jäykkää, ja siinä on hyvä joustavuus. Koko oli hyvä meille molemmille, emmekä ole aloittelijoita. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä värinään - se on ehdottomasti plussaa kokonaiskokemukselle. Minulle käyttäjänä värähtelyt olivat ihania, ja tunsin selvästi, että ne antoivat ylimääräistä nautintoa. Kumppanini mielestä oli todella mukavaa, kun hän tunkeutui dildon sisään, ja hänkin tuntee selvästi värinät. Joten ne tekevät jotain ylimääräistä myös hänelle. Minulla on myös ollut ilo tunkeutua naisen emättimeen sen avulla, ja se on ollut meille molemmille suuri menestys ja nautinto. Jos tekisimme jotain erilaista Sharevibelle, se olisi lisätä hihnavaljaat, jotta voit valita, haluatko käyttää sitä sen kanssa vai ilman. Se olisi lisännyt mahdollisuuksia. "
Konekäännös sivustolta sinful.no
Osuu juuri sinne minne pitääkin ;-)
Anonymous - 13. mar. 2024
"Olemme aiemmin kokeilleet vain tavallisia hihna-oneja, joten tämä vaati hieman ylimääräistä totuttelua, koska se on ilman hihnoja. Meillä oli muutamia alkuvaikeuksia, mutta niin on usein uusien lelujen kanssa, niihin on tutustuttava. Kun olimme tehneet tämän, se parani hyvin nopeasti, ja minun on sanottava, että viimeisessä "testissä" se toimi parhaiten. Tajusimme, että meille sopii parhaiten se, että hän käyttää sitä jalat yhdessä, koska muuten se putoaa ulos. Sen pitäminen paikallaan voi olla erityisen vaikeaa, kun emätin kastuu - mitä kiihottuneempi olet, sitä vaikeampaa on pitää se paikallaan. Se voi myös painaa hieman epämukavasti virtsarakkoa, jos se on hieman pois paikaltaan. Oli hieno tunne tunkeutua ShareVibellä. Se menee sisään helposti ja vetää juuri sinne, minne sen pitäisi ;-) Käyttäjänä hän huomasi, että ShareVibe täyttää hänet hyvin, vaikka hän on tottunut joihinkin suurempiin. Sen pituus on oikeassa suhteessa G-pisteen osumiseen hyvällä tavalla. Se tarjoaa jonkin verran stimulaatiota liikkeellä, riippuen siitä, missä asennossa sitä käytetään. Se antaa mielestämme parasta nautintoa seistessä. Materiaali oli hyvää, juuri niin joustavaa kuin halusimme. Parasta siinä on se, että et tarvitse äärimmäisiä määriä voiteluainetta. Olemme usein huomanneet, että liika voiteluaine pilaa lopulta hyvin täytetyn nautinnon. Kokeilimme myös tärinää, ja sen voi tuntea, mutta ei kovin paljon, mikä oli meille aivan oikein, koska emme ole kovin innostuneita tärinästä. Vaikuttaa siltä, että tärinän tuntee parhaiten se henkilö, johon tunkeudutaan. Dildoa voi käyttää myös ilman värinää, emmekä käytä sitä tulevaisuudessa. Jos tekisimme jotain erilaista ShareVibelle, se olisi tunkeutuvan osan koko. Se voisi olla isompi, jotta vaikutus olisi täydentävämpi. Hän antaa Sharevibelle 4 tähteä 5:stä, koska se oli kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Hän antaa sille myös 4 pistettä 5:stä, koska se on hyvää nautintoa ja stimulaatiota."
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ensimmäinen pinoamaton strap-on
Anonymous - 13. mar. 2024
"Olemme käyttäneet Sharevibea peggingiin, ja se on ensimmäinen hihnaton strap-on, jota olemme kokeilleet. Se on yllättävän tukevasti kiinni, kunhan et liioittele liukuvoiteella. Aluksi tuntuu siltä, että menetät sen, kun liikut, joten sinun on vain keksittävä, mitä lihaksia aktivoit, jotta voit helposti pitää sen ylhäällä. Ei kestänyt kauan ennen kuin löysimme rytmin. Käyttäjänä se varmasti stimuloi sinua, koska se liikkuu liikkeidesi tahdissa, aivan kuin imukupilla varustettu dildo ;) Saavutin orgasmin sen kanssa. Tunsin selvästi värähtelyt, ja kun otin hänet tietyllä tavalla, pystyin itse hallitsemaan klitorikseni painetta. Hänkin tunsi värähtelyn, mutta ehkä olisi pitänyt olla ylimääräinen vibraattori, joka hieroi suoraan eturauhasta vasten. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä värähtelyihin ja lataus on erittäin älykäs. Otimme myös vibraattorin pois ja käytimme sitä suoraan klitorikselle. Erittäin hyvä! Mukavaa laatua, sekä päälle laitettuna että käytössä. Minun makuuni materiaali olisi voinut olla hieman kiinteämpi, mutta ei paljon. Se on hyvän kokoinen, mutta ei ehkä aivan sopiva "pegging-neitsyelle". Materiaali, muotoilu ja muoto näyttävät erittäin houkuttelevilta, ja se on loistava strap-on, joka varmasti toimii! Lisäksi se on erittäin helppo puhdistaa. Suosittelemme sitä ehdottomasti niille, joilla on vähän tai paljon kokemusta. Kokeilimme sitä myös nainen/nainen, joka myös toimi moitteettomasti! Se näyttää myös kivalta ;) Jos antaisimme ShareVibelle arvosanan orgasmitakuusta, se olisi 4,5. Jos siinä olisi ollut ylimääräinen vibraattori eturauhasta varten, se olisi saanut 5.""
Konekäännös sivustolta sinful.no
Laadukas tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
"Heti kun istut laatikon kanssa, näet ja ymmärrät, että kyseessä on laatutuote. Tämä on jotain erilaista kuin muut tuotteet, jotka on kääritty halpaan muoviin. Todella hieno yksityiskohta on magneettinen laturi, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Itse dildo on miellyttävä koskettaa, mutta se tuntuu erittäin raskaalta. Emme ole koskaan aiemmin kokeilleet tämäntyyppistä strap-onia, joten sen asettaminen paikalleen niin, ettei se lipsahda enää ulos, vaatii hieman totuttelua. Sen pitäminen ylhäällä penetroinnin aikana vaatii keskittymistä, mutta sekin tulee ajan kanssa. Sharevibe on hyvä ja joustava, ja se painaa mukavasti G-pistettä vasten. Hän pystyi selvästi tuntemaan kaikki liikkeet. Hän ei ole vielä saanut orgasmia, mutta se tulee luultavasti, kun olemme tottuneet siihen enemmän. Hän nautti tunkeutumisesta erittäin paljon, koska Sharevibe on niin hyvä ja joustava, ja muoto on erittäin hyvä. Mitä enemmän hän tottui siihen, sitä parempi se oli myös hänelle, koska hänen ei tarvinnut keskittyä niin paljon sen paikallaan pitämiseen, joten hän pystyi keskittymään enemmän työntöön. "Sekä pituus että paksuus ovat täydellisiä. Pienellä harjoittelulla ja oikeissa asennoissa se on loistava eturauhasen stimulointiin. Sharevibessä on 5 erilaista värähtelyä, jotka hän erityisesti huomasi ja joista hän nautti. "Emme ole vielä löytäneet suosikkiohjelmaamme. Hän tunsi myös värinät, mutta ei ole niistä niin riippuvainen nauttiakseen tunkeutumisesta. Se on erittäin hyvä tuote, josta on hyvä ehdokas tulla suosikkilelumme. Siksi annamme sille epäilemättä 5 tähteä, koska emme löydä siitä mitään huonoa. Pienet asiat, jotka olivat, katoavat, kun löydät rytmin ja tutustut tuotteeseen. Hinta on korkea, mutta laatu on erittäin hyvä - joten se on hyvä vastine."
Konekäännös sivustolta sinful.no

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful