Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Smartballs Original var 1

Fun Factory Smartballs Original

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Smartballs Original geishakuulilla harjoittelet helposti lantionpohjan lihaksesi kuntoon ja sen tuloksena saat parempia tuntemuksia ja intensiivisempiä orgasmeja. Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta.

Aseta Smartballs paikalleen ja aloita puristelemaan niiden ympärillä. Jos käytät Smartballs tuotetta ensimmäistä kertaa, on hyvä idea harjoitella ensin makuuasennossa.

Kun olet tarpeeksi vahva, voit kävellä ympäriinsä Smartballs-kuulien kanssa. Siivoa, käy ostoksilla ja harjoita lantionpohjan lihaksiasi samanaikaisesti.

Smartballs Original kuulien pinta on valmistettu lääkesilikonista. Sisällä on kaksi sisempää palloa, jotka pyörivät kun liikut. Pienten pallojen pyöriminen laittaa lantionpohjan lihaksesi töihin.

Kuuliin on liitetty naru, jottaa tuotteen ulos vetäminen on helppoa. Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukastetta yhdessä Smartballs kuulien kanssa. Se tekee tuotteen paikalleen laitosta huomattavasti helpompaa.

Kuulien puhdistamienn on helppoa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhditusaineella.

Ostaessasi Fun Factory Smartballs Originalin, suosittelemme, että tilaat myös seuraavat tuotteet: - Fun Factoryn vesipohjainen liukaste - Fun Factoryn lelunpesuaine

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Se istui!
Anonymous - 13. mar. 2024
Annoin tyttöystävälleni tämän vekottimen, jolla on itse asiassa harvinainen ominaisuus olla esteettisesti miellyttävä seksilelu. Hän ei malttanut odottaa hetkeäkään, että saisi laittaa ne pystyyn, ja noin tunnin kuluttua hän oli niin kiihottunut, että meidän oli vietettävä loppupäivä sängyssä. Jätimme ne paikoilleen, kun otin häntä takaapäin, ja se oli aivan ihanaa meille molemmille, vaikka tyttöystäväni on jo ennestään hyvin tiukka siellä alhaalla, se antoi voimakkaan lisäpotkun. Vau! Aion kokeilla niitä pian myös ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Lantionpohjan harjoittelu
Anonymous - 5. sep. 2014
Ostin nämä pallot harjoitellakseni lantionpohjaa kahden synnytyksen jälkeen. Olen ollut lapanen lantionpohjan harjoitusten suhteen, joten toivon, että näistä saisin hyvää apua kiristymiseen. Uskon, että tunnen parannusta lyhytaikaisen harjoittelun jälkeen ja odotan innolla, että aviomies huomaa eron.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Menestys
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuotetta voidaan käyttää sekä lantionpohjan harjoitteluun että stimulaatiovälineenä. Sisällä on geishahelmiä, jotka tuottavat hyvän värähtelyvaikutuksen. Ne eivät kuulu, joten tuotetta voidaan käyttää myös muiden ihmisten läsnä ollessa. Olen käyttänyt niitä sekä yksin että ostosmatkoilla poikaystäväni kanssa, jonka mielestä on hienoa kuulla tärinän vaikutus minuun. Yllätyin pallojen koosta, sillä ne olivat suurempia kuin odotin - tämä ei kuitenkaan ole lainkaan ongelma, jos lisäät hieman liukuvoidetta. Voin ehdottomasti suositella tätä tuotetta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieno kokemus
Anonymous - 10. jan. 2014
Ostin sen uteliaisuudesta ja se oli hieno kokemus. Niitä on helppo käyttää ja ne antavat koko tilanteelle lisämausteen. Niitä voidaan käyttää joko kotoilun aikana tai ne voidaan asettaa jonkin aikaa ennen kiusaamaan häntä pidemmän aikaa. Pidä hauskaa niiden kanssa
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful