TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille var 1

Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille on upea, kaksipäinen dildo, jota voi käyttää yksin tai yhdessä toisen naisen kanssa.

Sonic on huomattavan pitkä dildo, sillä se on peräti 40 cm pituudeltaan. Erikoisen siitä tekee se, että sen voi taivuttaa keskeltä kahtia. Dildo on valmistettu erittäin joustavasta, pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joten voit asettaa yhden pään emättimeen samalla kun viet toisen pään anukseen. Siten käytettynä dildo on taivutettuna V:n muotoiseksi.

Dildon pituus tekee siitä kätevän myös naisten väliseen seksiin. Asettukaa lähekkäin ja käyttäkää dildoa vaginaalisesti tai anaalisesti.

Dildon päät eivät ole identtisiä. Toinen niistä on selvästi pulleampi, joten se osuu hyvin G-pisteelle. Toinen taas on litteämpi, mutta kumpaakin voi käyttää miten vain, joten loppujen lopuksi kyse on vain makuasiasta.

Materiaalin pehmeydestä ja joustavuudesta huolimatta dildo on myös tukeva käytössä, joten se tarjoaa juuri oikeanlaista stimulaatiota.

Suosittelemme käyttämään Sonic-dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Esim. Fun Factoryn oma liukuvoide on hyvä valinta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful