Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille var 1

Yhteenveto

Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille on upea, kaksipäinen dildo, jota voi käyttää yksin tai yhdessä toisen naisen kanssa.

Sonic on huomattavan pitkä dildo, sillä se on peräti 40 cm pituudeltaan. Erikoisen siitä tekee se, että sen voi taivuttaa keskeltä kahtia. Dildo on valmistettu erittäin joustavasta, pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joten voit asettaa yhden pään emättimeen samalla kun viet toisen pään anukseen. Siten käytettynä dildo on taivutettuna V:n muotoiseksi.

Dildon pituus tekee siitä kätevän myös naisten väliseen seksiin. Asettukaa lähekkäin ja käyttäkää dildoa vaginaalisesti tai anaalisesti.

Dildon päät eivät ole identtisiä. Toinen niistä on selvästi pulleampi, joten se osuu hyvin G-pisteelle. Toinen taas on litteämpi, mutta kumpaakin voi käyttää miten vain, joten loppujen lopuksi kyse on vain makuasiasta.

Materiaalin pehmeydestä ja joustavuudesta huolimatta dildo on myös tukeva käytössä, joten se tarjoaa juuri oikeanlaista stimulaatiota.

Suosittelemme käyttämään Sonic-dildon kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Esim. Fun Factoryn oma liukuvoide on hyvä valinta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Nauti! ;o)
Anonymous - 13. mar. 2024
Minun on pakko antautua; minusta on tullut suuri Fun Factory -fani! Tyttöystäväni ja minä olemme nauttineet FF: n strap-on-versiosta jo pitkään - hauskaa! Mutta sillä on yksi haittapuoli: se vaatii paljon harjoittelua ja keskittymistä, koska se on hieman pakenemistaitoinen - mutta Sonic Double voi toimia myös strap-onina! Ja hei, vaikka kuinka akrobaattisesti vääntelisit, se tulee hyvin sinnikkäästi sinne minne haluat! ;o) Kaiken lisäksi se on itse asiassa mukavan röyhkeän näköinen! Sitä on mukava koskettaa sitä on helppo ja hauska käyttää se rohkaisee/haastaa leikkimään vain mielikuvituksesi asettaa rajat; Nauti)!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Sonic Tupladildo Naisille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful