Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Stronic Drei Pulsaattoridildo var 1

Yhteenveto

Stronic Drei Pulsaattoridildo on yksi Fun Factoryn mestariteoksista, eli jos todella haluat hemmotella itseäsi, tämä on oikea tuote sinulle. Sen innovatiivinen stronic-stimulaatio liikuttaa dildoa sisälläsi edestakaisella, sykkivällä ja äärimmäisen kiihottavalla liikkeellä, joka muistuttaa miehen työntöjä yhdynnän aikana. Lisäksi sen juomutettu pinta hieroo sinua joka työnnöllä. Kaiken muun hyvän lisäksi voit valita kymmenestä eri pulssitasosta, jotka ovat toinen toistaan nautinnollisempia.

Stronic Drein halkaisija on 4 cm ja pituudeltaan se on 23,9 cm, joten kyseessä on varsin täyttävä dildo. Siksi suosittelemmekin sitä erityisesti kokeneemmille käyttäjille.

Jos käytät pulsaattoridildoa vaginaalisesti, sen tyvessä oleva uloke hieroo emättimen aukkoa ja klitoriksen seutua samalla kun sen taivutettu varsi hyväilee G-pistettäsi ja emättimen seinämiä.

Anaalikäytössä puolestaan tyven uloke hieroo anusaukkoa ja välilihan aluetta samalla kun sauva tarjoaa syvää ja täyttävää anaalistimulaatiota. Tyven uloke toimii myös stopperina, joten dildo ei voi lipsahtaa liian syvälle.

Stronic Drei on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu sametinpehmeältä ihoa vasten. Dildo on joustava mutta samalla sopivan jämäkkä, ja parhaan kokemuksen saat käyttämällä sen kanssa Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta.

Pulsaattoridildo on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Lisäksi se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa, ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Huomioithan, että Stronic Drei sisältää magneetin, eikä se siksi sovellu henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
No... ei ihan niin kuin odotettiin...
Anonymous - 8. nov. 2017
En pitänyt tästä paljonkaan, oli suuri pettymys, koska odotin sitä niin innolla.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin tyytyväinen siihen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Ainoa vinkki, jonka minun on annettava muille, on, että käyttää tätä suhteessa kokoon, sinun pitäisi olla hyvin kiihottunut ennen emättimen käyttöä, koska saat tuotteesta kaiken irti.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suuret odotukset, mutta pettynyt
Anonymous - 11. oct. 2019
Minulla on aina korkeat odotukset Fun Factoryn suhteen. Tälläkin kertaa. Mutta tämä oli suuri pettymys. Tämä ei ole koskaan lähelläkään G-pistettä ja se oli sen tarkoitus. Se on kömpelö ja mekaaninen. Ei kovin seksikäs ja valitettavasti sitä ei tulla käyttämään. Harmi.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vihdoinkin kunnon miesdildo!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen todella iloisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvä tämä pulsaattori on, se on paras dildo, jota olen koskaan kokeillut, muotoilu on loistavasti muotoiltu ja stimuloi kauniisti eturauhasta ihanilla työntörytmeillään. En ole koskaan kokenut tätä vaikutusta vibraattorin kanssa. Sinun on pidettävä sitä kevyesti ja se liikkuu parhaiten ja antaa suurimman vaikutuksen. Se on hyvä myös sammutettuna. Voin vain lämpimästi suositella tätä pulsaattoria, se on todella hämmästyttävä, innovatiivinen ja nerokkain asia, jota olen kokeillut miesten G-pisteelle. Joten voin vain sanoa, että osta se, et tule katumaan sitä. Terveisin, J
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hauska tuote, ei niin hyvä miehille
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen mies, ja minulla on jonkin verran kokemusta tämäntyyppisistä leluista. Minun on myönnettävä, että ostin stronic drei:n tietäen, etten ehkä saa tuotteesta paljon irti, koska se on tarkoitettu ensisijaisesti naisille. Sitä voidaan käyttää muulla tavoin kuin sen tarkoitetulla toiminnolla (miehille), mutta kaiken kaikkiaan se ei ole suuri, erityisesti korkeaan hintaan nähden. Joten jos olet mies, joka harkitsee tätä, suosittelen säästämään rahasi johonkin muuhun. Olen kuitenkin varma, että naisilla on varmasti hauskaa sen kanssa. Muuten loistava laatu, kaikki huippuluokkaa. Tähteni on annettu miehen näkökulmasta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Olet tehnyt joitakin asioita oikein, mutta parantamisen varaa on.
Anonymous - 3. may. 2016
Kuultuani niin paljon tästä uudesta teknologiasta olin ehdottomasti utelias. Tutustuttuani siihen hieman, olen vihdoin päässyt arvioon. Jaottelemalla arvostelu edellä olevan luokitukseni mukaisesti. 1. Materiaali ja laatu: - Fun factory on laadukas tuotemerkki, mutta en kuitenkaan ole suurin fani materiaalista, joka voi olla hieman kova emättimelle / peräaukolle, jos et ole käyttänyt paljon voiteluainetta. Kun ostin stronic drei:n, sain sen mukana yhden Fun Factoryn oman liukuvoiteen, ja suosittelen lämpimästi ottamaan sellaisen mukaan, jos ostat stronic drei:n. 2. Voidakseen käyttää liukuvoidetta, se on hyvä. Värähtelyt/pulsaattori: - Odotin todella innolla tämän kokeilemista, mutta mielestäni siitä puuttui jotain. Pulsoivat liikkeet ovat todella vain kiusaamista g-pisteelle, ja uritettu pinta tarkoittaa, että et tunne todellista tunkeutumista, kuten olisit voinut odottaa. Lisäksi kuvauksessa sanottiin, että pohja voisi stimuloida välilihaa/klitorista, mutta en oikeastaan huomannut sitä. Se ei kuitenkaan ole meluisa, mikä on joillekin ihmisille suuri plussa. 3. Onko tuotetta helppo käyttää? - Mielestäni se riippuu paljon henkilöstä. Itse en ole aivan niin pieni, joten oli vaikeaa löytää asento, joka toimisi tarkoitetulla tavalla. Ongelmana on, että jos pitää liian tiukasti kiinni stronicin ympärillä, liike pysähtyy. Mutta jos et pidä sitä, se liukuu ulos, koska tarvitset niin suuren määrän voiteluainetta ollaksesi mukava. Kuvittelen kuitenkin, että sitä olisi helpompi käyttää kumppanin kanssa, jotta sinun ei tarvitse keskittyä pitämään sitä paikallaan. 4. Orgasmitakuu: - Luulen jälleen, että se riippuu paljon henkilöstä. Stronic drei on varmasti stimuloiva, mutta minulle se ei riittänyt saamaan minua menemään yksin. On kuitenkin hyvä idea kokeilla muita leluja, pistokkeista vibraattoreihin, ja kumppanin kanssa. Luulisi, että siellä olisi enemmän menestystä. 5. Yleisarviointi: - Kaiken kaikkiaan en ollut niin mielettömän innostunut kuin olisin halunnut. Teknologia on jotain, josta odotan innolla kuulevani lisää tulevaisuudessa, mutta on vielä jonkin verran matkaa, ennen kuin se ottaa paikkansa parhaana parhaista minulle. Suosittelen sitä ihmisille, joiden mielestä orgasmin saaminen on helpompaa, jos g- tai p-pisteessä on stimulaatiota, sekä ihmisille, jotka haluavat kokeilla pulsaattoria.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen niin pettynyt siihen. Ugh. Se ei ole ollenkaan sitä, mitä odotin. Mielestäni se on täydellinen, se liikkuu kuin oikea penis, mutta värähtelyt eivät ole tarpeeksi voimakkaita. Lisäksi käyttöohje on todella sotkuinen, eri toimintojen kanssa, miten niitä saa
Konekäännös sivustolta sinful.dk
WOW
Anonymous - 1. aug. 2020
Etsin vibraattoria - ja tämä tuli käsiimme - ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Takaisin ei ollut paluuta, joten vaikka se on asteikon kalliimmassa päässä, meidän oli saatava se - ja Sinfulista löysimme sen ehdottomasti parhaaseen hintaan! En ole koskaan kokenut vibraattoria, joka voisi kolahtaa - ja se tekee sen todella, todella hyvin .... Niin hyvä, että miehelläni on kädet vapaana muihin asioihin istunnon aikana :) Sivussa olevat urat antavat sille ylimääräisen ulottuvuuden verrattuna sileään vibraattoriin - ja se on hiljainen - bonus! Kaiken kaikkiaan olemme molemmat erittäin tyytyväisiä siihen. Se toimii ehdottomasti tarkoitetulla tavalla ja on uusi suosikki lelulaatikossamme.... Ainoa huono puoli on, että sinun on opittava, miten se kytketään päälle - mutta kun olet kerran kokeillut sitä, se toimii ongelmitta :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Stronic Drei Pulsaattoridildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful