Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Stronic Eins Pulsaattoridildo var 1

Yhteenveto

Fun Factoryn Stronic Eins on maailman ensimmäinen pulsaattoridildo, joka tekee edestakaista liikettä erilaisilla sykkivillä rytmeillä – aivan kuin oikea mies! Tätä lähemmäs aitoa asiaa ei dildon avulla pääse.

Sinful.fi:n osakas Mathilde Mackowski oli mukana kehittämässä ja testaamassa tuotetta yhdessä Fun Factoryn kanssa.

Pulsaattori hyödyntää innovatiivista tekniikkaa, jossa dildon sisällä liikkuva moottori saa aikaan sykkivää työntöliikettä. Käyttäessäsi sitä sinun tarvitsee vain tukea sitä yhdellä kädellä, ja pulsaattori tekee kutakuinkin kaiken työn puolestasi.

Stronic Eins on kuin luotu naiselle, joka tietää tarkalleen mitä haluaa. Pulsaattorin yksinkertainen muotoilu ja pehmeät kaaret ovat sekä tyylikkäitä että naisellisia. Sen ergonominen muotoilu takaa käyttömukavuuden ja maksimaalisen nautinnon. Dildon alaosan uloke stimuloi emättimen aukkoa käytön aikana.

Dildossa on 10 erilaista sykkivää ohjelmaa, jotka stimuloivat sinua eri voimakkuuksilla. Edestakainen liike tuntuu erittäin stimuloivalta myös alhaisimmilla tehotasoilla.

Stronic Eins on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja kaikkien Fun Factoryn tuotteiden tapaan se on täysin ftalaatiton. Sen silikonipinta tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään pulsaattorin kanssa Fun Factoryn omaa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Huomioithan, että Stronic Einsin sisällä on magneetti, ja siksi sitä ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Pulsaattori on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Stronic Eins on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa, ja käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tammikuussa 2014 Fun Factory Stronic Eins palkittiin XBIZ Awards -gaalassa "Vuoden innovatiivisena seksileluna".

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Just täydellinen
TK - 5. oct. 2015
Sain lahjaksi vähän aika sitten kyseisen elun ja pakko sanoa et tästä on tullut suosikki ja muut lelut ovat siirtyneet syrjään. Todella hyvä vibra vaikka ei oo ehkä hiljaisin, mutta se mua ei oo haitannu. Toiminnot on tehokkaita ja kutkuttaa ihanasti mahanpohjassa :)
Minut on melkein hyllytetty.
Anonymous - 13. mar. 2024
Talon rouvasta on tullut huomattavasti täyteläisempi Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsatorin ansiosta. Saadaan lisää tuollaista. Vaimo on hillitön ja sai useita orgasmeja ikkunaseinän avulla. Miehenä on hyvä nähdä, että investointi on johtanut johonkin hyvään. Vaimollani oli ennen vaikeuksia saada orgasmeja, mutta nyt se on menneisyyttä. Olen onnellinen mies.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kyllä, kiitos.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän Stronic Einsin poikaystävälleni, koska olen lähdössä pidemmäksi aikaa pois töihin. Pikku äidiltäni on tullut paljon positiivista palautetta, sillä muiden seksilelujen vibraattorit eivät aina tee sitä, mitä pitäisi. Materiaali on laadukasta kuten muukin Fun Factory, ja laturi sopii laatikon muuhun valikoimaan. Täysin tyytyväinen, se on jotain erilaista kuin mihin olemme tottuneet.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tämä voi tehdä jotain, mitä muut eivät voi =)
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut tämä fantastinen pulsaattori pari kuukautta, enkä voi sanoa siitä muuta kuin hyvää! Se on helppo puhdistaa, helppo ladata ja hyvä paino sekä mukava kädessä! Siitä tuli nopeasti suosikkileluni, ja se toimii todella hyvin sauvan kanssa =) Se on jokaisen pennin arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.no
great
Anonymous - 13. mar. 2024
heidän uusi hauska tehdas stronic eins pulsator on karkkia tyttöystäväni melkein kuin elm yhdyntä iso plussa tästä on, että se on jotain, joka toimii ja on helppo ladata mvh kim
Konekäännös sivustolta sinful.no
Uutuus, jolla on merkitystä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Yleinen arvioni on, että jos haluat kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista, tätä kannattaa suositella. Se on valmistettu ihanasta materiaalista, joka ei ainoastaan näytä hyvin samankaltaiselta, vaan on myös helppo puhdistaa ja huoltaa. Se toimii liikkumalla edestakaisin, mikä tuo sitä lähemmäs "todellisuutta". Tuote on hiljainen ja erittäin helppokäyttöinen. Erittäin suositeltava kaikille, jotka pitävät "oikeasta asiasta".
Konekäännös sivustolta sinful.no
Stronic One
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän dildon vaimolleni, olemme yhtä mieltä siitä, että se on ehdottomasti paras dildo tähän mennessä. Vaimoni ei ole koskaan ejakuloinut normaalilla dildolla, mutta tämä sykkivine liikkeineen saa sen tuntumaan todelliselta penikseltä, joten stronic eins on erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras dildo, jota olen koskaan kokeillut
Anonymous - 13. mar. 2024
"Jos saisin ottaa autiolle saarelle vain yhden dildon, ottaisin tämän. Minulla on useita erilaisia seksileluja, mutta minun on myönnettävä, että tämä on paras dildo, jonka olen koskaan omistanut. Stronicin antamat sykkivät iskut ovat täysin uusi tunne, ja se toimii minulle paljon paremmin kuin jos joudun itse ohjaamaan liikkeitä. En malta odottaa, mitä Fun Factory keksii tulevaisuudessa, mutta tämä loistava tekniikka...".
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras dildo, jota olen koskaan kokeillut
Anonymous - 11. jan. 2012
Jos voisin ottaa vain yhden dildon mukaan autiolle saarelle, tämä olisi se. Minulla on paljon seksileluja, mutta minun on myönnettävä, että tämä on paras dildo, jonka olen koskaan omistanut. Stronicin sykkivät työntövoimat ovat aivan uusi tunne, ja se toimii minulle paljon paremmin kuin jos minun täytyy hallita liikkeitä itse. En malta odottaa, mitä Fun Factory keksii tulevaisuudessa, mutta tämä loistava tekniikka...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Stronic One
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän dildon vaimolleni, ja olemme molemmat samaa mieltä siitä, että se on ehdottomasti paras dildo tähän mennessä. Vaimoni ei ole koskaan aiemmin ejakuloinut normaalilla dildolla, mutta tämä saa sen tuntumaan oikealta penikseltä sykkivillä liikkeillään, joten stronic eins on erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fun Factory Stronic Eins Pulsaattoridildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful