TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory The Boss Dildovibraattori var 1

Fun Factory The Boss Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factory The Boss Dildovibraattori näyttää tyylitellyn aidolta penikseltä ja tarjoaa herkullisen täyttävää stimulaatiota. Kokonsa puolesta suosittelemme sitä sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Selkeästi muotoiltu terska ja tukeva varsi tarjoavat jo itsessään nautintoa, mutta lisäksi The Boss värisee 11 eri värinätasolla, joista voit valita joko tasaisia tai sykkiviä rytmejä. Lisäksi The Bossissa on turbobooster-painike, joka korvaa senhetkisen rytmin tasaisella, voimakkaalla värinällä.

Tyylikkäästi muotoiltu The Boss on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin ftalaatiton. Sen silikonipinta tuntuu samettiselta iholla. Dildovibraattori on varsin joustava mutta myös sopivan jämäkkä.

Saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen, suosittelemme käyttämään The Bossin kanssa Fun Factoryn omaa vesipohjaista liukuvoidetta. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös kosteissa tiloissa ja käytön jälkeen se on helppo puhdistaa.

Vibraattori toimii 4 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful