Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager var 1

Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager on tavallisesta poikkeava vibraattori, jolla voi stimuloida kaikkia vartalon erogeenisiä alueita.

Tämä uusi ja paranneltu vibraattori sisältää peräti kolme moottoria, joten tunnet sen tehokkaan värinän sekä molemmissa päissä että vibraattorin varressa. Voit käyttää vibraattoria sekä ulkoiseen että sisäiseen stimulaatioon sukupuolesta riippumatta. Vibraattoria voi käyttää mm. klitoriksella, emättimessä, anuksessa, G-pisteellä ja miehen eturauhasella, joten vain mielikuvitus asettaa rajat sen käytölle.

Vibraattorissa on kuusi erilaista värinäasetusta, joita säädät helposti varressa olevilla kolmella painikkeella. Vibraattori on muotoiltu ergonomisesti, joten sitä on helppo ohjata kahvasta ja sen päät ulottuvat minne ikinä haluat. Päät voi painaa yhteen viedessäsi vibraattorin sisällesi, jossa ne aukeavat tarjoten täyttävää stimulaatiota.

Fun Toys G-Vibe 2 on valmistettu allergiaa aiheuttamattomasta ja ympäristöystävällisestä silikonista. Vibraattorin halkaisija on 3,3 cm leveimmästä kohdasta ja sisään asetettava pituus on n. 15 cm. Hiljainen ja vesitiivis vibraattori on myös ladattava mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. Täydellä latauksella saat peräti 4 tuntia käyttöaikaa käyttämästäsi tehotasosta riippuen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä käyttöönsä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on laadukas tuote, joka tekee varmasti työnsä. Jos haluat tuotteen, joka hieroo G-pistettä, tämä on vaihtoehto, joka kuuluu luetteloon. Sitä voidaan käyttää myös klitorikselle ja tarjota mukava kokemus. Ongelma, joka minulla on tämän tuotteen kanssa, on se, että sitä on vaikea yhdistää. Haluan usein vaihdella, missä minua stimuloidaan, mikä ei ole niin helppoa tämän kanssa. Muotoilu tekee sen asettamisesta hieman kömpelöä. Siksi vältän sen ottamista pois syleilyn aikana, koska se keskeyttää leikkiajan, kun minun on näpyteltävä sitä takaisin. Tämä ei ehkä ole ongelma kaikille, mutta minulle se on niin suuri ongelma, että jätän sen yleensä laatikkoon.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Niin kaunis
Anonymous - 7. jul. 2017
Antaa minulle villeimmät ruiskutusorgasmit, kun se osuu G-pisteeseen hyvin villien värähtelyjen avulla. Se myös pitää latauksen pitkään. Loistava tuote.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Odotuksen ilo
Anonymous - 13. mar. 2024
Odotuksen ilo on suurin, sanotaan, ja se pysyy sellaisena. Laatikossamme on monia leluja, jotka tavalla tai toisella ilahduttavat omalla tavallaan. Mutta tämä ei tule olemaan yksi niistä, jotka tulevat uudelleen esille. Se ei tee poikaystävälleni mitään hyvää, päinvastoin, se on enemmän riesa kuin ilo.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful