Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Toys Gring Sormivibraattori var 1

Yhteenveto

Fun Toys Gring Sormivibraattori tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota kaikille vartalon erogeenisille alueille. Sen avulla saat myös entistä enemmän iloa irti muista Fun Toys -seksileluistasi.

Gring on valmistettu ihanan pehmeästä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkkiseltä iholla. Käytä sitä omaan nautintoosi tai kiihota sillä kumppaniasi.

Vibraattoria voi käyttää tavallisena sormivibraattorina, mutta se toimii myös kaukosäätimenä muille Fun Toys -tuotteille Bluetoothin kautta. Sormivibraattorissa on kuusi värinäohjelmaa, joita säädät sen päällä olevien kolmen painikkeen avulla.

Fun Toys Gring on pituudeltaan 4 cm ja korkeudeltaan 3,5 cm, joten se on varsin pienikokoinen. Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimivaltainen minivibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on pieni, joten älä odota valtavaa tärinää. Oikeissa paikoissa käytettynä se on silti hyvä esileikkiä varten, ja sen pienen koon ansiosta voit yllättää kumppanisi. Ehdoton plussa siitä, että se latautuu, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Pestävä helposti hanan alla. Ensimmäinen lataus kesti kuitenkin ilmoitettua kauemmin.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fun Toys Gring Sormivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful