Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Garn Kompagniet Bondage Hamppuköysi 8 m var 1

Yhteenveto

Sitoudu jännittävään bondage-leikkiin Garn Kompagnietin hamppuköydellä, jolla saat onnistumaan niin luovat kiinnitykset kuin kiihottavat aistileikitkin.

Käytä valta-asemaasi ja sido alistujasi. Tai ehkä janoat itse aistillisen suitsimatonta alistumista. Dominanssileikkien maailma avautuu, kun kädessäsi on kokonaiset 8 metriä köyttä.

Nauti sidontaleikeistä tai taidokkaasta Shibarista. Vahvassa ja kestävässä hamppuköydessä on epätasainen ja kevyesti ihoa kutkuttava karhea pinta.

Muistathan, että turvallisuus on olennainen osa BDSM:ää. Sopikaa turvasanasta ja pitäkää turvasakset lähistöllä nopeaa vapautumista varten.

Huom! Hampussa on oma luonnollinen tuoksunsa, jossa yhdistyvät heinä ja vanha jauhosäkki. Tuoksu voi kestää jonkin aikaa, mutta häviää vähitellen muutaman kuukauden käytön jälkeen.

TuotemerkkiGarn Kompagniet
Kokonaispituus (cm)800
Halkaisija (cm)0.6
Ensisijainen materiaaliHamppu
VäriRuskea
SKU25523
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvälastuinen köysi
JP - 21. mar. 2022
Verrattuna toiseen sivustolta löytyvään köyteen tämä oli laadultaan selkeästi parempi. Toivottavasti tältä merkiltä saisi enemmän pituuksia valikoimaan! Köysi on kestäväään oloista, tiiviisti kierrettyä, ei nukkaa tuhottomasti ja helppo käsitellä. Mikäli en väärin muista taisi olla 4-ply köyttä. Öljysin omat köyteni jojoba -öljyn ja mehiläisvahan sekoitteella. Käsittelyn jälkeen köydet eivät turhan paljoa raapineet ihoa ja tuntuivat pehmeille. Vasta-alkaville voisi olla hyvä valikoimassa valmista öljysekoitetta millä voisivat käsitellä uudet köytensä.
Hyvä sinulle
Anonymous - 5. oct. 2022
Tekee mitä pitääkin ja tuoksuu oikealta. Tyytyväinen!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Edullinen!
Anonymous - 5. jan. 2023
Ostin tämän köyden osana pakettikauppaa ja minun on sanottava, että se on laadukas, miellyttävä iholle ja tyylikäs. Älkää unohtako hoitaa köysiä. Suosittelen!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Garn Kompagniet Bondage Hamppuköysi 8 m

Sinful.fi suosittelee
Master Series Heavy Duty Bondage Sakset
16,99 €
Sis. ALV
21,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful