Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hot Octopuss Pulse II Solo Penisvibraattori var 1

Yhteenveto

Hot Octopuss -tuotemerkin Pulse II Solo on yksi maailman suosituimmista penisvibraattoreista.

Hot Octopuss on valmistettu aivan erityisen teknologian pohjalta, jonka tanskalainen lääkäri suunnitteli auttamaan selkäydinvammaisia potilaita ejakuloimaan. Teknologia on nimeltään Penile Vibratory Stimulation ja se toimii siten, että syvää, voimakasta värinää suuntautuu terskan alapuolella olevaan jänteeseen. Vibraattorissa on viisi värinäasetusta ja yhdeksän nopeutta, joista löytyy takuulla sinulle sopivaa nautintoa.

Hot Octopuss Pulse II Solo -vibraattoria voi käyttää peniksen ollessa erektiossa tai lepoasennossa. Aseta vain vibraattori terskan ympärille ja anna sen stimuloida itseäsi. Voit myös käyttää sitä tavallisen masturbaattorin tapaan liikuttamalla sitä edestakaisin peniksesi ympärillä tai voit antaa vibraattorin vain olla, jolloin se tekee kaiken työn puolestasi.

Hot Octopuss Pulse II Solo on ladattava ja saat sen mukana käytännöllisen magneetilla kiinnittyvän laturin. Vibraattori on vesitiivis. Suosittelemme lataamaan vibraattoria 12 tunnin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Vuonna 2014 vibraattori voitti useita palkintoja, mm. ETO Award -palkinnon kategoriassa "Best New Male Product".

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Laadukas tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Värähtelijä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja näyttää hyvältä ja hauskalta. Voit saavuttaa kliimaksin sen avulla, mutta ota huomioon, että glanssi on asetettava melko tarkasti tärinää välittävälle painelevylle. Valitettavasti se on mielestäni hieman meluisa, ja kaiken kaikkiaan käytän mieluummin tavallista vibraattoria, jos halun pitäisi olla siellä. Mutta muut nauttivat siitä luultavasti enemmän kuin minä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Hot Octopuss Pulse II Solo Penisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful