TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Hot Octopuss

Hot Octopuss valmistaa ainutlaatuisia vibraattoreita sekä miehille että naisille. Tuotteet ovat tehokkaita sekä soolokäytössä että osana kiihottavaa esileikkiä tai yhdyntää kumppanin kanssa.

Hot Octopuss - palkitut ja ainutlaatuiset seksilelut

Hot Octopuss ja tarina kahdesta ystävyksestä

1990-luku oli hyvä vuosikymmen Englannille. Radiossa soi jatkuvalla syötöllä Spice Girlsien Wannabe, ja Manchester United voitti Mestarien liigan saksalaiskilpailijansa Bayern Münchenin nenän edestä. Sen vuosikymmenen aikana myös kaksi nuorta nimeltä Julia ja Adam tapasivat toisensa konsertissa ja heistä tuli parhaat ystävät. Ystävyys jatkui, ja seuraavan viidentoista vuoden aikana he jakoivat unelmansa, toiveensa ja ideansa toisensa kanssa. Yksi näistä ideoista myös toteutui, sillä vuonna 2013 he perustivat yrityksen nimeltä Hot Octopuss ja lanseerasivat ensimmäisen tuotteensa.

Julia ja Adam haaveilivat mullistavansa ihmisten käsitykset ja tavat käyttää seksileluja. Heidän mielestään erityisesti miesten seksilelut kaipasivat päivitystä, sillä pitkään oli saatavilla "vain" penisrenkaita, seksinukkeja ja emättimen muotoisia itsetyydyttimiä.

Hot Octopuss Pulse on ainutlaatuinen tuote, joka ei muistuta muita markkinoilta löytyviä seksileluja lainkaan - onneksi. On mukava nähdä, että dildoja ja anustappeja pullollaan oleville seksilelumarkkinoille mahtuu uusiakin ideoita, ja Hot Octopuss onkin tuonut kovasti kaivattuja uusia tuulia mukanaan. Hot Octopuss valmistaa penisvibraattoreita, jotka stimuloivat intensiivisesti ja kiihottavasti ennenkokemattomalla tavalla. Tästä kokemuksesta et halua jäädä paitsi.

Hot Octopuss sopii sekä soololeikkeihin että pareille

Laatu ennen määrää. Hot Octopussin valikoimasta löytyy toistaiseksi vain muutama tuote, mutta niiden ollessa yhtä tehokkaita ja hyviä kuin Pulse, ei tuotteiden vähyys juuri haittaa. Hot Octopuss Pulse II Solo on palkittu ja suosittu penisvibraattori, joka mullisti miesten seksilelumarkkinat tullessaan myyntiin vuonna 2013. Hot Octopuss Solo toimii siten, että penis asetetaan U:n muotoisen seksilelun sisään, minkä jälkeen laitteen innovatiivinen teknologia ja syvät värinät kiihottavat sen vartta koko pituudelta. Laitetta voi käyttää peniksen ollessa lepoasennossa tai erektiossa, mikä tarjoaa leikkimahdollisuuksia myös miehille, joilla on vaikeuksia saavuttaa erektio. Hot Octopuss Solon avulla kuka tahansa mies voi saada kiihottavaa stimulaatiota ja nautinnollisen seksikokemuksen.

Hot Octopuss ei ole "pelkästään" miehille. Heiltä löytyy myös penisvibraattori, jota voi käyttää yhdessä kumppanin kanssa. Hot Octopuss Pulse II Duon mukana tulee kaukosäädin, joka mahdollistaa kiihottavat parileikit, joissa kumppanisi hallitsee nautintoasi. Penisvibraattori toimii myös parivibraattorina, jossa nainen voi nauttia ihanista värinöistä ratsastus- tai lähetyssaarnaaja-asennossa. Hot Octopussin vibraattorien avulla voitte nauttia monenlaisista leikkimahdollisuuksista ja ainutlaatuisesta stimulaatiosta, joka vie orgasminne uusiin ulottuvuuksiin.

Hot Octopus vai Hot Octopuss?

Joskus asiakaspalveluumme otetaan yhteyttä ja kysytään mitä eroa on Hot Octopusilla ja Hot Octopussilla. Lyhyesti vastattuna ei niin mitään, sillä kysyitpä Hot Octopussia yhdellä tai kahdella S:llä kirjoitettuna, tiedämme varmasti mitä tarkoitat. Jos sinulla on kysyttävää penisvibraattorin käytöstä tai puhdistuksesta, voit aina kirjoittaa tai soittaa meille. Olemme valmiina vastaamaan kaikenlaisiin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

Sinful.fi:ssä pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen mitä tulee seksilelujen ostamiseen. Toteutamme tätä periaatetta sekä asiakaspalvelussamme että tuotevalikoimamme laajuuden ja laadun suhteen. Hot Octopuss tarjoaa huippulaadukkaita seksileluja, joissa sekä muotoilu että käytettävyys on loppuun saakka mietitty. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota heidän tuotteitaan valikoimassamme, ja olemme varmoja, että asiakkaammekin nauttivat niistä. Eli jos olet valmis uuteen ja erilaiseen nautintoon, suosittelemme kokeilemaan Hot Octopussin penisvibraattoria. Sitä päätöstä et tule katumaan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful