Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibraattori var 1

Yhteenveto

Anna Hot Octopuss Queen Been ainutlaatuisen värähtelyn ja tyylipuhtaan muotoilun tarjota sinulle syviä, intensiivisiä orgasmeja.

Queen Bee on todellakin klitorisvibraattorien kruunaamaton kuningatar kiitos moneen kertaan palkitun PulsePlate-teknologian, joka perustuu lääketieteelliseen tietoon ja on patentoitu kaikkialla maailmassa.

Klitorisvibraattorin takaosa on kevyesti kuvioitu ja sopii erinomaisesti hierontaan esileikin aikana. Etupuolelta löytyy puolestaan voimakkaasti sykkivä ja värähtelevä PulsePlate-levy, joka lähettää nautinnon aaltoja kaikkialle tuntoherkän vulvan alueelle.

Löydä suosikkiasetuksesi viiden värähtelyrytmin ja seitsemän nopeuden joukosta. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa ja kylvyssä.

Lataat vibraattorin helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla, joten sen pitäminen käyttövalmiina käy näppärästi. Neljän tunnin latauksella saat kokonaisen tunnin taivaallista nautintoa.

Queen Bee valittiin Cosmopolitanin kuukauden tuotteeksi vuonna 2017.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettynyt...
Anonymous - 8. nov. 2017
Olin odottanut kuin pikkulapsi, että Hot Octopus julkaisisi leluja naisille - ja tilasin heti, kun pääsin siihen käsiksi. Mutta tuote on niin suuri pettymys, että jos voisin palauttaa sen, niin tekisin sen. Se näyttää, kuulostaa ja tuntuu prototyypiltä. Se on niin kovaääninen, ettet uskoisi sitä - ja värähtelypuolen värähtelyt ovat NIIN tylsiä ja merkityksettömiä. PulsePlate-puoli on melkein yhtä huono, eikä se tunnu paljon erilaiselta kuin tavallinen (ja hyvin halpa) värähtelijä - siinä ei ole MITÄÄN erityistä. Minulla on paljon leluja - sekä kalliita että halpoja - mutta tämä on huonoin ostokseni - ylivoimaisesti! Paras neuvoni on; älä osta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava tuote!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän vibraattorin poikaystävälleni, koska me molemmat rakastamme Hot Octopussia miehille ja pariskunnille. Joten kun näin, että tällä on sama "tärinälevy", odotukseni olivat korkeat! Onneksi emme joutuneet pettymään! Olemme molemmat käyttäneet sitä hierontaan toisillemme ja poikaystäväni rakastaa voimakkaita värähtelyjä, jotka kattavat kaikki hyvät asiat "siellä alhaalla". Emme ehtineet katsoa kovin korkealle ensimmäisellä kerralla ennen kuin ensimmäinen huumaava orgasmi vyöryi sisään. Se todella toimittaa sen, mitä se lupaa. Ainoa pieni miinus on äänitaso, mutta kun se on niin tehokas kuin se on, sillä ei ole väliä. Se saa ehdottomasti parhaat suositukset täältä!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Äänekäs nautinto
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun olin kuullut paljon Queen Bee -laitteesta, minun oli pakko kokeilla sitä itse, ja aluksi olin hieman yllättynyt sen äänestä, sillä se on melko äänekäs, varsinkin kun sitä ei paineta kehoa vasten. MUTTA olen fani! Värähtelyt ovat erittäin tehokkaita ja minulle taataan intensiiviset orgasmit joka kerta, mikä on minulle iso juttu :) ++++
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful