Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibraattori var 1

Yhteenveto

Pulse III Solo on Hot Octopuss -valmistajan uutuusversio suositusta miesten penisvibraattorista, joka stimuloi sinua tehokkaasti syvällä värinällään. Vuonna 2014 Hot Octopussin penisvibraattori voitti mm. ETO Award -palkinnon parhaana miesten uutuustuotteena.

Hot Octopuss Pulse III Solo on 25 % tehokkaampi kuin sen aiempi versio Pulse II Solo. Lisäksi siinä on näppärä magneettilaturi ja vibraattorissa itsessään on uusi turbomoodi, joka vie sinut nollasta sataan alta aikayksikön.

Hot Octopussin penisvibraattorit toimivat tanskalaisen lääkärin kehittelemän ainutlaatuisen teknologian avulla, joka kehitettiin alunperin selkärangastaan vammautuneiden potilaiden siemensyöksyjen mahdollistamiseen. "Penile Vibratory Stimulation" -nimellä kutsuttu teknologia mahdollistaa millintarkan ja syväluotaavan värinän, joka tuottaa nautintoa peniksen ympärillä. Vibraattoria voi käyttää peniksen ollessa lepotilassa tai erektiossa, ja siinä on yhteensä viisi erilaista värinäasetusta.

Aseta vibraattori peniksen ympärille ja anna sen stimuloida itseäsi. Voit käyttää sitä itsetyydytykseen ilman liukuvoidetta asettamalla lepotilassa olevan peniksesi laitteeseen ja käynnistämällä sen, jolloin sen värinät saavat sinut ensin erektioon ja kiihottavat sitten kliimaksiin ilman että teet itse mitään. Vaihtoehtoisesti voit sivellä peniksesi ensin vesipohjaisella liukuvoiteella ja asettaa sitten erektiossa olevan peniksen laitteeseen. Pumppaa sitä edestakaisin peniksen varrella kunnes saavutat kliimaksin.

Täysin vesitiivis Pulse III Solo on ladattava, ja sen mukana toimitetaan USB-magneettilatausjohto. Suosittelemme lataamaan laitetta 12 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vähän pettynyt
Nikkari - 19. may. 2019
Hyvää: - vesitiivis jämäkkä rakenne - alussa tehokas - värinä on kivan tuntuista ja kutittelee kyllä lastin liikkeelle, aikanaan Huonoa: - tiukka muotoilu, siivekkeet on liian jäykät - moottori hyytyy kun kalu paisuu normaalimittoihin ja siivekkeetkään ei jousta, voi kokeilla painamalla värinäkohtaa sormella, koko laite pysähtyy - akun kesto on surkea, siis todella surkea, joka käytön jälkeen syytä ladata - mölyää sen verran paljon, että syytä olla suljetut kuulokkeet jos haluaa kuulla filkasta äänetkin - ei ehkä kerrostaloon sopiva ellei ole tapana käyttää blenderiä usein jolloin naapurit ei välttämättä erota mistä on kyse - sisäänrakennettu akku hyytynee ennen muuta konetta kun se on jo nyt surkea kapasiteetiltaan Lyhyesti sanottuna laite on harmikseni pettymys enkä toista kertaa laittaisi 90 euroa tähän.
Sooloiluun oikein käypänen
Keppihevonen - 8. jan. 2019
Oikein asetettuna namikohtaan antaa nopean laukeamisen. Värinä ikään kuin pakottaa satsit liikkeelle. Mutta kohdan mihin möykky asetetaan tulee olla juuri oikea, ainakin omalla kohdalla. Todella tyytyväinen hankintaan. Tuote käy myös hyvin pareille, mikäli kumppani haluaa hemmoitella miestä.
Hyvä tuote pienin varauksin
Micke - 18. dec. 2018
Tuote itsessään on laadukas, helposti puhdistettava jne. Siitä täydet pisteet. Laitteen sydän on vaihtelevissa värinämoodeissa / värinäpulsseissa. Ongelmana sen sijaan on laitteen muotoilu. Jos terska on kookkaampaa sorttia, niin se rupeaa hankaloittamaan vibran käyttämistä. Laitteen "siivekkeet" painautuvat liiankin tiiviisti kiinni ja vastaavasti kosketuksen intensiteetti itse värinän keskipisteeseen heikkenee. Summa summarum: hyvä, ellei erinomainen tuote, joka on suunniteltu ajatuksella, mutta joka ei vain ole optimaalinen jos meisselisi on terskan kohdalta kookas.
Hieno peli
Tatti - 10. feb. 2018
Ikämiehen kurtistunut kalu kasvaa nopeasti tämän avulla nuoruuden mittoihin. Kun tukee sen patjaa vasten, voi tehdä yhdyntäliikkeitä aivan kuin naisen kanssa. Ei se tietysti aitoa vastaa, mutta on hyvänä korvikkeena.Voi tehdä pitkiä työntöjä tai vain lyhyitä, jolloin terskan reunat hankautuvat laitteen reunoihin. Sopii hyvin keskikokoa pienemmille (alle 14 cm) oleville kaluille.
Mahtava tuote
Tappi - 5. jan. 2018
Aluksi epäröin tuotetta, mutta nyt parin kokeilun jälkeen olen täysin tyytyväinen ostokseeni. Tällä lelulla saa kokea ihan uudenlaisen orgasmin tason näin miehenä. Kannattaa kokeilla sängyssä peiton alla vaakatasossa. Meinasin kaatua suihkussa ekalla kokeilukerralla hekumasta. Toimii akulla, mikä ehdoton plussa. Helppo käyttää ja pestä. Värinä on niin voimakasta että en kehtaa jatkuvasti kerrostaloasunnossa käyttää, mutta muuten aivan mahtava tuote.
Hauska idea
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän etsiessäni jotain uutta ja hauskaa. Poimin kauniisti käärityn ja erittäin tukevan mustan lelun, joka näytti erilaiselta kuin mikään muu, mitä olen nähnyt aiemmin. Lyhyen latauksen jälkeen se on käyttövalmis. Siinä on "siivet", joissa on juuri oikea määrä kovaa silikonia, joka pitää sen paikallaan, ja nuppi / tyyny, joka sykkii ja stimuloi peniksen alapuolta. Eikä ole epäilystäkään siitä, että se sykkii, joko sinun tai naapurisi korviin. Ainoastaan sinä huomaat, että se ei saa stimulaatio-osaa aivan oikein. Materiaalit ja rakenne ovat huippuluokkaa, eikä niissä ole teräviä reunoja tai muita epämiellyttäviä asioita, joita haluat olla lähellä junioria. Se, että se latautuu USB:n kautta ja että siinä on vankka pistoke, joka tekee siitä vedenpitävän, on selkeä etu. Samasta vedenpitävyydestä johtuen laitteen ohjauspainikkeet ovat kovia ja hieman solmullisia. Nopeutta ja pulssikuvioita voi ohjata erikseen, mikä esimerkiksi Cobra Librestä puuttuu. Toisin sanoen: + tukevasti rakennettu + hyvä materiaalivalinta + erittäin hyvä idea + hyvä ohjaus, kunhan löytää napit kunnolla - kuulostaa iskuvasaralta - stimuloi vain peniksen alapuolta/peniksen päätä - on niin painava, että sitä ei voi jättää itsekseen, vaan sitä on pidettävä koko ajan kädessä kiinni
Konekäännös sivustolta sinful.no
"hyvä ystävä miehille"
Anonymous - 1. aug. 2015
Toimii erittäin hyvin, yhdessä "gunoilin" kanssa se on täydellinen. Sinun ei tarvitse ajaa korkeimmalla "värähtelyllä" onnistuaksesi. Kuitenkin hieman heikko latausliitin, ole varovainen sen kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Minusta tämä tuote ei ollut kovin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
En pitänyt tätä tuotetta kovin hyvänä, värähtelyt edes korkeimmalla tasolla eivät riittäneet antamaan orgasmia, mutta minun on paiskittava paljon tapaa, jolla minulla on glans, jotta se on juuri siellä, missä se värähtelee, ja silloinkin, jos onnistun saavuttamaan orgasmin, minun on pidettävä se käynnissä noin 30 minuuttia. Tätä vibraattoria en suosittele, ellei sinulla ole erittäin herkkää penistä ja jos orgasmin saavuttaminen on helppoa. Se oli myös melko epämukava 2 sivua, joiden piti pitää penis paikallaan, mitä ne eivät tehneet kovin hyvin, ja oli paljon vaivaa selvittää, miten tarkalleen pitää vibraattoria, jotta se pysyisi yhdessä paikassa. Kokeilin tätä tuotetta liukuvoiteen kanssa ja ilman, mitä voin sanoa on, että ilman liukuvoidetta se on 2 * orgasmin takuu, liukuvoiteen kanssa se ei ollut lainkaan mukava. Kun käytin sitä voiteluaineen kanssa, oli ilmeisesti vielä vaikeampaa pitää sitä samassa paikassa, jossa se tuntui hyvältä. Akku on ladattava 4 tuntia ja se loppuu noin 30 minuutissa ja silloin värähtelyt ovat niin heikkoja, että jos et ole siihen mennessä saavuttanut orgasmia, et saavuta. Tuote oli tämän lisäksi erittäin helppokäyttöinen, sillä on selkeä päälle- ja pois päältä -painike toisella puolella ja kaksi kappaletta toisella puolella, jotka ovat sitten + ja - haluamasi värähtelyn eri voimakkuutta varten. Jos sinulla on suuri penis, voin sanoa, että tämä tuote ei ollut kovin mukava, mutta jos olet normi, se voi todennäköisesti olla erittäin mukava.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kovettuminen mutta ei orgasmia
Anonymous - 11. jan. 2016
Värähtelyt eivät kuitenkaan riitä antamaan minulle orgasmia. Pettymys.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Uusi suosikki seksilelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Useiden vuosien ajan olen viettänyt hyvin kauan aikaa saavuttaakseni kliimaksin, mikä voi olla hieman vaikeaa, kun joskus haluaa vain nopean orgasmin. Seksileluista saatujen vaihtelevien kokemusten vuoksi minulla ei ollut suuria odotuksia, mutta pitäkää kiinni hatustanne. Melkein säikähdin, kun orgasmi melkein yllätti minut ensimmäisellä minuutilla. Kun tarve iskee, saan mitä ihmeellisimmän siemensyöksyn muutamassa minuutissa. Super ihana. Voin vain lämpimästi suositella tätä tuotetta.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful