Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jes Extender Silver Standard Peniksen Pidennin var 1

Yhteenveto

Jes Extender Silver Standard -peniksen pidennin pidentää penistä pysyvästi. Se venyttää penistäsi, mikä saa kudokset tuottamaan uusia soluja ja ajan myötä penis pitenee. Jes Extender -tuotteet ovat lääkärien suunnittelemia, ja niitä on suositeltu peniksen pidentämiseen jo vuodesta 1995 asti.

Jes Extender Silver Standard on päällystetty sterling-hopealla ja se on pakattu tyylikkääseen mahonkirasiaan, jossa on myös kahdeksan pidenninosaa sekä erittäin pehmeä laitteen etuosaan tuleva pehmustin, joka parantaa sen käyttömukavuutta entisestään.

Jes Extenderiä on helppo käyttää, ja se onkin yksi maailman parhaista peniksen pidentämiseen suunnitelluista tuotteista. Tähän mennessä jopa 500 000 miestä on saanut dokumentoituja tuloksia Jes Extenderin avulla.

Pidentimen aikaansaamat tulokset riippuvat siitä, paljonko sitä käytät. Näin ollen mitä useamman tunnin käytät Jes Extenderiä, sitä pitempi ja kookkaampi on lopputulos.

Saavutetut tulokset ovat pysyviä myös sen jälkeen, kun lakkaat käyttämästä Jes Extenderiä.

Aloitusvaiheen jälkeen Jes Extenderiä suositellaan käytettäväksi 5-6 tuntia päivässä (esim. yön aikana), jolloin saat tuloksia jo 2-3 kuukauden kuluttua.

Huomioithan, että Jes Extenderin tyvessä oleva rengas on halkaisijaltaan n. 4,1 cm. Mittaathan peniksesi halkaisijan lepoasennossa ennen kuin hankit tuotteen, jotta se varmasti sopii.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ylihinnoiteltu, epämukava ja hankala.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä oli ehkä paras tuote markkinoilla 20 vuotta sitten. Tämä ei päde nykyään. Pysyvän pidennyksen aikaansaamiseksi peniksen on oltava rasituksessa/jännityksessä mahdollisimman pitkään. Tämä tekee siitä vaikean, kun sen käyttäminen on liian kivuliasta. Tämän järjestelmän ongelma on, että se "kuristaa" peniksen pään, kun se kiinnitetään. Ja jotta saat tyydyttävän venytyksen penikseen, sinun on kiristettävä sitä tarpeeksi, jotta peniksen pää ei pääse liukumaan ulos. Voimakas kipu, kun tunnet, että alat luiskahtaa ulos ja peniksen pään iho joutuu puristuksiin, on jotain, mitä en toivoisi kenellekään. Yksi seuraus kiristämisestä on se, että peniksen pää menettää verenkiertoa, ja sinun on ajoittain poistettava järjestelmä ja hierottava siihen taas uutta verta. Älä nuku tämän järjestelmän kanssa, sillä vaarana on peniksen kuolio. Yhteenvetona: Erittäin hankala, epämukava ja ylihinnoiteltu. Koettu usein nipistelyä, kipua ja yleistä epämukavuutta. Epämukavuutta voidaan hieman vähentää käärimällä silikoniteippiä tai kangasta peniksen pään ympärille ennen sen kiinnittämistä. Suositus: Etsi vaihtoehtoja, jotka perustuvat peniksen päähän kohdistuvaan "tyhjiöön" ja jotka eivät pysäytä verenkiertoa. Onneksi on olemassa 2. osapuolen valmistajia, jotka ovat luoneet tyhjiöpohjaisen kiinnitysjärjestelmän, joka sopii JES-pidennykseen, jos sinulla on jo tuote.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Se toimi
Anonymous - 13. mar. 2024
penikseni kasvoi. siitä tuli kuitenkin kiero.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava tuote
Anonymous - 12. dec. 2019
Tuote on parasta, mitä minulle ja Fatimalle on koskaan tapahtunut. Emme ole koskaan olleet onnellisempia.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Jes Extender Silver Standard Peniksen Pidennin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful