TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane FORM 1 Kauko-ohjattava Vibraattori var 1

Jimmyjane FORM 1 Kauko-ohjattava Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jimmyjane FORM 1 on upeasti muotoiltu, voimakkaasti värisevä ladattava vibraattori, jota voit käyttää yksin, mutta joka sopii erinomaisesti myös kiihottaviin parileikkeihin, sillä sitä voi ohjata langattomasti kauko-ohjaimella.

Luksusvibraattori on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja sen sisällä on samanlainen tehokas moottori kuin Jimmyjane FORM 2 -vibraattorissa. Minivibraattorilla voit stimuloida klitoristasi yksin tai kumppanin kanssa, ja se on niin hiljainen, että sitä voi käyttää makuuhuoneen lisäksi myös kodin ulkopuolella.

Jimmyjane FORM 1 on muotoiltu aavistuksen kaarevaksi, jotta se sopii hyvin vartalon muotoihin. Vibraattorissa on viisi värinänopeutta ja viisi erilaista rytmiä, sekä erilaisia kiusoittelutoimintoja, joita voi säädellä sekä laitteen itsensä kautta että langattomalla kauko-ohjaimella.

Vibraattori on pituudeltaan 8,5 cm ja painaa vain 25 g, joten se mahtuu näppärästi pikkuhousuihin. Sen mukana tuleva suojus on varustettu liukuesteellä, joka pitää huolen siitä, että vibraattori pysyy juuri oikeassa kohdassa. Vibraattori on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa.

FORM 1 on voittanut monia arvostettuja palkintoja muotoilunsa ja ainutlaatuisten toimintojensa ansiosta.

Huom! Vibraattori toimitetaan lukittuna. Lukon saa avattua painamalla vibraatiopainiketta ja pluspainiketta samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful