Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jimmyjane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori var 1

Jimmyjane Hello Touch X Black Sähkösormivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jimmyjanen uusi Hello Touch X Black -sähkösormivibraattori värisee, mutta antaa myös kiihottavia sähköimpulsseja, ja se onkin mahtava lisä parileikkeihin. Sen erittäin tehokkaat sähköimpulssit tekevät siitä suositun SM-piireissä. Voit käyttää sitä vartalohierontaan tai osana astetta tuhmempaa esileikkiä.

Sormivibraattorin mukana tulee yhteensä neljä sormenpäihin pujotettavaa johdinta, joista kaksi värisee ja kaksi tuottaa sähköimpulsseja. Niissä on pehmeät ja joustavat silikoninauhat, joilla ne pysyvät hyvin kiinni sormenpäissä. Johtimiin kiinnittyy kaksi johtoa, jotka kytkeytyvät ladattavaan akkuun, joka puolestaan on kiinni ranteen ympärille laitettavassa pehmeästä, neopreenimaisesta materiaalista valmistetussa mansetissa. Laitetta säädetään akussa olevista painikkeista, ja sitä on todella helppo käyttää.

Voit vaihdella johdinsettien välillä. Jos haluat kokeilla sähköimpulsseja, kiinnitä laitteeseen ne johtimet, joiden alapinnalla on pienet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut nappulat. Sähköimpulsseissa on 10 eri voimakkuutta ja kuusi erilaista pulssirytmiä. Ne tarjoavat aivan erilaisia tuntemuksia kuin perinteiset vibraattorit, ja niiden kanssa kannattaakin aloittaa matalalla voimakkuudella, jota voi nostaa sen mukaan miltä pulssit tuntuvat. Sähköimpulssit ovat todella jännittävä lisä esileikkiin, hierontaan, BDSM:ään ja seksiin.

Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään johtimia ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Suosittelemme käyttämään molempien johtimien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi.

Hello Touch on miltei äänetön käytössä, ja se on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää vartalon sisä- ja ulkopuolella, ja sen voi ottaa suihkuun tai kylpyyn mukaan. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Sormivibraattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja ruostumattomasta teräksestä, ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-johdolla. Täyteen ladattuna sitä voi käyttää 40 minuuttia värinällä ja kolme tuntia sähköimpulsseilla.

Käytön jälkeen voit puhdistaa laitteen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä laatu, mutta hieman tärisee
Anonymous - 11. mar. 2017
Mukava ja mukava tuote, mutta mukana tulevat paristot (jotka ovat hyvin erikoisia) ovat hieman kalliita uusia. Tärinä voi olla ongelma sormissa 5 minuutin jälkeen, varsinkin koska moottorin ympärillä oleva kuminauha on hyvin tiukka (jopa pienillä sormilla). Jos olet hyvin herkkä klitorikselle, se voi hyvinkin antaa orgasmin, mutta muuten värähtelyt ovat liian pieniä antaakseen todella suurta potkua. On kuitenkin mukava ja kotoisa tunne olla silitettynä näillä 2 sormen moottoreilla, jotka pääsevät joka paikkaan. Mutta ne eivät toimi oikeana hierontana. Värähtelyt ovat aivan liian heikkoja.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful