Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbaattori ja Pearl2 Vibraattori var 1

Yhteenveto

Tuo uutta kiihottavaa eloa kaukosuhteeseen Kiiroo-tuotemerkin ylellisen, interaktiivisen pariskuntasetin avulla. Se sisältää masturbaattorin nimeltä Onyx+ sekä Pearl2-vibraattorin, joita voi käyttää erikseen, mutta ne voi myös saada toimimaan yhdessä, jolloin niiden käyttö muistuttaa pitkälti yhdyntää.

Naisen käyttöön tulee tyylikäs, teknisesti edistynyt Pearl2-dildovibraattori, joka hyödyntää kosketukseen reagoivaa teknologiaa. Tämä ergonomisesti muotoiltu, kaartuva sauva osuu G-pisteelle ihanasti.

Mies pääsee nauttimaan äärimmäisen aidonkaltaisia tuntemuksia tarjoavasta masturbaattorista. Onyx+ on varustettu innovatiivisilla liikesensoreilla sekä kiihottavasti nystyröidyllä holkilla. Kun työnnyt sisään pehmeästä aukosta, se stimuloi penistäsi kymmenellä supistelevalla renkaalla, jotka tekevät edestakaisliikettä. Nopeudeksi voit säätää jopa 140 edestakaisliikettä minuutissa.

Kumpaakin tuotetta voi käyttää erikseen, mutta voitte myös ohjata toisenne niiden avulla kliimaksiin käyttämällä Feel Connect -sovellusta, josta löytyy myös laaja valikoima interaktiivisia aikuisviihde-elokuvia ja kiihottavia pelejä.

Jotta vibraattoria ja masturbaattoria voi käyttää yhdessä, ne tulee yhdistää tietokoneeseen Bluetoothin kautta. Silloin liikkeenne ja lihassupistuksenne välittyvät toistenne laitteisiin ja pääsette nauttimaan ultimaattisesta virtuaaliseksikokemuksesta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieman kömpelö mutta tuhma
Sean - 22. jul. 2019
En onnistunut käyttämään sitä täysin, koska sen määrittäminen ja linkittäminen sovelluksessa on hieman hankalaa. Miesosa meni rikki 2 kertaa jos sain uusia tuotteita, joten nyt odotan uudempaa päivitettyä versiota.
0
Ei kannata
Martin - 7. jul. 2021
Tuote tulee melko seksikkäässä pakkauksessa ja näyttää upealta, kun avaat sen. Mutta tyttöystävä ei ollut tyytyväinen värinään. Se oli liian heikko ja epämukava pidellä. Onyx+:ssä ei myöskään ollut paljon kehuttavaa. Yhteys interaktiivisiin videoihin on hankala ja valikoima pieni. Mitä tulee syihin, miksi ostimme tuotteen, niin se oli mahdollisuus yhdistää ne verkossa. Halusimme kaukosuhteemme olevan hieman jännittävämpi. Tämä ei ollut niin kuin mainostettiin. On tarkoitus "tuntea" kumppanin asetukset jne. Toimii surkeasti niin sanotusti. Tuote, jossa on hyvä idea, mutta surkea valmistus.
0
Kiiroo helmi 2 Laitan 5 tähteä jab onyx + 2 tähteä 2 tähteä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hei, Hyvä kontakti Sinful, joka on hyvin reagoiva, operaattori hieman pitkä. Kiiroo rekisteröintikoodit eivät olleet voimassa, kiiroo oli hieman pitkä muuttaa niitä. Kiiroo pearl 2 tuotteille annan 5 tähteä ja onyx+ tuotteille 2 tähteä.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Monimutkaista saada pariskunnat toimimaan.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kipinä katoaa kokemuksesta, kun joudut ponnistelemaan laitteiden pariliitoksen muodostamiseksi. Kaiken lisäksi miehen osuus on hyvin vaimea ja tytön osuus hyvin aggressiivinen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbaattori ja Pearl2 Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful