Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Feel Britney Amber Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Vie soololeikkisi tajunnanräjäyttävän nautinnollisiin ulottuvuuksiin Kiiroo Feel -tuotesarjan Britney Amber -masturbaattorin avulla. Aidon ihon tuntuisesta TPE:stä valmistetun holkin ulkoiset osat mukailevat uskollisesti Britneyn kaikkein intiimeimpiä sopukoita ja sen kimmoisan pehmeä sisärakenne hemmottelee penistäsi sen koko pituudelta.

Masturbaattorin sisus on täynnä stimuloivia nystyröitä, jotka hierovat varttasi nautinnollisesti liikuttaessasi sitä edestakaisin. Lisää reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta, niin saat iloita kiihottavan luonnollisesta tuntumasta.

Toteuta tuhmimmat fantasiasi ja yhdistä Britney Amber -masturbaattorisi KIIROOn Keon-laitteeseen. Voit synkronoida automaattisen masturbaattorin liikkeet Britneyn mehukkaimpiin online-videoihin saadaksesi mahdollisimman kokonaisvaltaisen, interaktiivisen itsetyydytyskokemuksen.

Kun Britney Amberin sulot ovat tyydyttäneet kaikki tarpeesi, poista holkki kotelosta, puhdista se huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ja anna sen kuivua huolella. Kun holkki on kuiva, suosittelemme lisäämään seksilelun huoltojauhetta sen pintaan, niin masturbaattorisi pysyy pehmeänä, joustavana ja valmiina uusia sessioita varten.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Feel Britney Amber Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful